Widok

Poznam mamę/rodziców w okolicy

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Przeprowadzam się właśnie z synkiem 3.5 roku do Gdańska będziemy mieszkać na Wrzeszczu, w związku z tym chętnie poznałabym jakieś mamy/rodziców na wspólne spacery z dzieckiem etc. Mam 30 lat.

Może są tutaj jacyś rodzice z podobnymi 'problemami' lub może ktoś się orientuje czy we Wrzeszczu istnieją jakieś fajne klubiki dla rodziców gdzie można kogoś poznać - jakkolwiek to brzmi:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na FB masz profil Rada Dzielnicy Wrzeszcz Dolny, tam dodają różne inf o imprezach które się dzieją :)

https://www.facebook.com/WrzeszczDolny/

Jeżeli chodzi o przedszkole dla dziecka ( jakbyś szukała ) najlepsze na ul Gołębiej :)

Powodzenia w nowym mieście :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super dzięki:)
Hej, jestem mamą 3 latka i mężatką, chętnie poznam koleżankę na wspólne wypady z dziećmi i nie tylko. Podaj adres e-mail. Na pewno napiszę.

Wysłany w wiadomości prv :)

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry