Widok

Poznam mamy z Wiczlino Ogród i okolic

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, mam synka 2 letniego i za tydzień przeprowadzamy się na Wiczlino Ogród i chiałabym poznać jakieś mamy ze swoimi pociechami, żeby od czasu do czasu można by było się spotkać i wspołnie spędzić czas:) Może ktoś chętny?;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej ja mieszkam na wiczlinie i mam synka 4 letnigo a w kwietniu urodzi sie córka poozdrawiam
ja też jestem w drugiej ciąży;] może miałabyś ochotę się spotkać?:) podaje mojego maila jak cos: agawojciechowska@onet.eu
hej a moze po prostu umówimy sie któregos dnia na osiedlu i pogadamy po co wysyłac emaile co o tym myslisz
No spoko, a kiedy Ci pasuje?;)
moze jutro po oludniu chyba ze wolisz inny dzien
ok, może być jutro, chociaż nam by bardziej pasowały godzinny poranne coś kolo 10 ale nie koniecznie;] Tobie jaka godzinka by odpowiadała?
Moze byc kolo 10 ale dopiero w srode bo we wtorek ide do lekarza to gdzie sie spotkamy
W srode akurat o 10 znajoma nad odwiedza, to może czwartek, przy tym dentyscie na osiedlu?

Inne tematy z forum Chwarzno - Wiczlino

Sokółka Zielenisz - opinie i oceny (70 odpowiedzi)

Sokółka Zielenisz to kolejny kompleks mieszkaniowy budowany przez Grupę Inwestycyjną Hossa w...

Chwarzno Polanki (42 odpowiedzi)

Inwestycja swoją nazwę zawdzięcza położeniu tuż przy ścianie lasu, co zapewnia bardzo dobry...

Wiczlino Lyceum (3 odpowiedzi)

Wilczlino Lyceum powstaje w Chwarznie-Wiczlinie, w otoczeniu od lat rozwijającej się tkanki...

do góry