Widok

Poznam mamy z Wiczlino Ogród i okolic

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, mam synka 2 letniego i za tydzień przeprowadzamy się na Wiczlino Ogród i chiałabym poznać jakieś mamy ze swoimi pociechami, żeby od czasu do czasu można by było się spotkać i wspołnie spędzić czas:) Może ktoś chętny?;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej ja mieszkam na wiczlinie i mam synka 4 letnigo a w kwietniu urodzi sie córka poozdrawiam
ja też jestem w drugiej ciąży;] może miałabyś ochotę się spotkać?:) podaje mojego maila jak cos: agawojciechowska@onet.eu
hej a moze po prostu umówimy sie któregos dnia na osiedlu i pogadamy po co wysyłac emaile co o tym myslisz
No spoko, a kiedy Ci pasuje?;)
moze jutro po oludniu chyba ze wolisz inny dzien
ok, może być jutro, chociaż nam by bardziej pasowały godzinny poranne coś kolo 10 ale nie koniecznie;] Tobie jaka godzinka by odpowiadała?
Moze byc kolo 10 ale dopiero w srode bo we wtorek ide do lekarza to gdzie sie spotkamy
W srode akurat o 10 znajoma nad odwiedza, to może czwartek, przy tym dentyscie na osiedlu?

Inne tematy z forum Chwarzno - Wiczlino

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

Grand House Comfort i Premium (24 odpowiedzi)

Wiczlino to prężnie rozwijająca się dzielnica Gdyni - przybywa tu nowych domów i całych osiedli,...

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (8 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...

do góry