Widok

Poznam miłą koleżankę

Hej;) Chętnie poznam miłą, sympatyczną, przede wszystkim ogarniętą dziewczynę, która wie, czego w życiu chce, jest wierząca i ma dużo dobra w sercu. Szukam kogoś, kto ma ułożoną przeszłość, kto lubi się zapędzić podobnie jak ja w wir pracy i przez to czasem zapomnieć o całym świecie. Chcę poznać koleżankę, przyjaciółkę, (17-23 lat) która mi będzie towarzyszyć w trakcie spacerów, kawy, kina, kogoś komu będę mógł się zwierzyć i wspólnie miło spędzić czas. Jeśli uważasz, że to co napisałem choć trochę Ciebie dotyczy, to napisz. Pozdrawiam czytających moje "ogłoszenie"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej...zamieściłam tutaj wczoraj moje ogłoszenie... zatytułowane "Poznajmy się ;]" Mam 17 lat jesli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej o mnie to przeczytaj post... napisałam w nim też numer gg :)
A ile latek?
21 będzie niedługo;)
o to fajnie bo ja takze. A dokładnie w tym tygodniu. moze popiszemy ze soba??
Jak chcesz to sie odezwij donia.normalna@wp.pl
Napisałem na maila;)
hej : ) również szukam koleżanki do wspólnych pogaduch. nawet sama zmieściłam też tutaj ogłoszenie. jeśli chcesz to napisz solitaire94@o2.pl : )
Najpierw czytaj uważnie posty

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry