Widok

Poznam miłą, sympatyczną koleżankę....

Cześć!
Jak wielu samotnych młodych ludzi, czasem odczuwam zupełny brak kogoś z kim można byłoby wybrać się do jakiejś ciekawej knajpki na kawę. Od czasu do czasu wyjść na spacer... Szczerze mówiąc nie potrafię zbytnio mówić o sobie. Najlepszą drogą do poznania byłby kontakt. Szukam dziewczyny, której tak jak i mnie od czasu do czasu pośród codziennych obowiązków doskwiera samotność. Zwykle staram się być dżentelmenem i mężczyzną z zasadami. Dotychczasowe doświadczenie w życiu nauczyło mnie, aby szanować kobiety, ale jak niemal każdy tego typu mężczyzna na razie tylko na tym tracę. Stąd moje zapytanie, by poznać kogoś, z kim możnaby pospędzać trochę czasu.

Trochę skondensowanych informacji o mnie:
Mam 21 lat.
Na co dzień uczę się i pracuję.
Generalnie lubię rozmawiać na każdy temat, naprawdę bez wyjątku.
ok 170 cm, szczupły, podobno sympatyczny :) Taki normalny facet ze mnie....
Jeśli masz ochotę poznać kogoś ciekawego to zapraszam:
GG: 26257736
mail: ramoxspecops@gmail.com

Odważyłem się napisać, ponieważ zawsze można poznać jakąś interesującą osobę, ludzie samotni nie mają nic do stracenia, a mogą tylko zyskać, prawda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szkoda,że masz 21lat,bo 12lat różnicy,to za duża przepaść między kobietą i mężczyzną...
ale dlaczego, przecież żeby pójść na kawę i porozmawiać różnica wieku nie przeszkadza
sama mając 33 lata mam kilka kolegów i koleżanek w jego wieku, ale może dlatego że mam brata 10 lat młodszego
kochana,dużą przepaść,zapominasz,że faceci i tak są zawsze jeszcze 2 lata do tyłu od nas kobiet...
Ale ona o seksie myślała:P

12 lat to żadna przepaść, ona się poczuje młodziej, on doroślej... i wszyscy będą zadowoleni;)

Tylko ta przewaga 2 lat w szydełkowaniu może być problemem:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Antyspołeczny,sex z facetem o 12 lat młodszym dla mnie,to pod pedofilstwo podchodzi...
Hmm... interesujące. A gdyby to facet miał 12 lat więcej?

Zastanawiałaś się kiedyś czym jest seks, dlaczego tak do niego ciągnie młodych a pedofilia jest zła?;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Również jestem podobnego zdania. Czasem można po prostu miło spędzić czas, porozmawiać na naprawdę interesujące tematy. Z doświadczenia wiem, że zawsze lepiej odnajduję się w starszym towarzystwie. A im lepszy kontakt z ludźmi, tym bardziej granice się zacierają.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry