Widok
Witaj Magdo.Mysle ze mylisz sie sądząc ze trudno jest znalezc takiego faceta.Oczywiscie zalezy co masz na mysli piszac:Normalnego!?W podobny sposob ja jeszcze niedawno myslale o kobietach,az w koncu doszedlem do wniosku ze predzej czy pozniej pojawi sie w moim zyciu Kobieta,dla ktorej zwiazek partnerski nie bedzie tylko lekiem na codzienna monotonię,tylko wyzwaniem do podążania za tym co nazywa sie :Spelnieniem...Jesli masz ochotę o tym porozmawiac,to ja chetnie poddam sie tej przyjemnosci.Pozdrawiam.Marcin
@Uczciwy, odpowiedzialny, z poczuciem humoru, uczuciowy, opiekuńczy, pracowity, rodzinny, czuły, zadbany, męski, skromny, wierny, z zasadami;)
Tak też myślałem - szukasz "rycerza na białym koniu" - to raczej "biały kruk" niż normalność.
Poza tym każdy facet taki jest po urodzeniu ;) Potem w wyniku kontaktu z kobietami wcześniej lub później zatraca większość lub wszystkie te cechy. Może jakiś mnich-pustelnik lub jakiś tarzan wychowany przez zwierzęta gdzieś istnieje , ale tego forum raczej nie czyta. :P
Tak też myślałem - szukasz "rycerza na białym koniu" - to raczej "biały kruk" niż normalność.
Poza tym każdy facet taki jest po urodzeniu ;) Potem w wyniku kontaktu z kobietami wcześniej lub później zatraca większość lub wszystkie te cechy. Może jakiś mnich-pustelnik lub jakiś tarzan wychowany przez zwierzęta gdzieś istnieje , ale tego forum raczej nie czyta. :P