Widok

Poznam normalnego faceta

Chętnie poznam faceta normalnego, bo w dzisiejszych czasach to bardzo trudne ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć Magda nacodzień mieszkam daleko. W tej chwili jestem w Gdańsku i chętnie chciałbym się spotkać. Na kawe .Porozmawiać. Gdańska nie znam jesli chcesz mnie poznac ? 784 943 986
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dom sama zbudowałam więc nie potrzebuje ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Magdusku , umiem zatańczyć zaśpiewać , mam przedni humor, potrafię ściąć drzewo zbudować dom , jezdzić konno ,rowerze , rolkach i nartach , rozmawiać o pogodzie i kulinariach po rosyjsku i angielsku ,władam mieczem , lubię uśmiechać się ,potrafię walczyć ,ale .... niestety ....zajęty jestem.
Normalność - Jest to pojęcie względne . Ile masz lat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj Magdo.Mysle ze mylisz sie sądząc ze trudno jest znalezc takiego faceta.Oczywiscie zalezy co masz na mysli piszac:Normalnego!?W podobny sposob ja jeszcze niedawno myslale o kobietach,az w koncu doszedlem do wniosku ze predzej czy pozniej pojawi sie w moim zyciu Kobieta,dla ktorej zwiazek partnerski nie bedzie tylko lekiem na codzienna monotonię,tylko wyzwaniem do podążania za tym co nazywa sie :Spelnieniem...Jesli masz ochotę o tym porozmawiac,to ja chetnie poddam sie tej przyjemnosci.Pozdrawiam.Marcin
Podaj coś innego;)

Witaj Magda. Chciałbym Cie poznac. Napisz do mnie na gg 65977985. Jesli mozesz to odblokuj funkcje w gg "bo masz zablokowane wiadomosci od osob nieznajomych i nie dochodza do Ciebie wiadomosci". Pozdrawiam.
A powiedz cos o sobie :)
Cześć jestem normalny czysty pracowity itd prosze o smsa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nikt już nie korzysta z gg , spróbuj z profilem na fb albo tinder-rze...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mogę podać gg

Idź stąd bo zagracasz przestrzeń

Jeżuuuu, Woder, ale dałeś...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

powiedział przecież - jest normalnie szalony. Co ma napisać że jeździł autem po Monciaku ?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powiedz coś o sobie?;)
hej.mam 33l oraz poznam kogoś normalnego i szalonego jak ja.

Hihi dobre, uśmiałam się ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Uczciwy, odpowiedzialny, z poczuciem humoru, uczuciowy, opiekuńczy, pracowity, rodzinny, czuły, zadbany, męski, skromny, wierny, z zasadami;)

Tak też myślałem - szukasz "rycerza na białym koniu" - to raczej "biały kruk" niż normalność.

Poza tym każdy facet taki jest po urodzeniu ;) Potem w wyniku kontaktu z kobietami wcześniej lub później zatraca większość lub wszystkie te cechy. Może jakiś mnich-pustelnik lub jakiś tarzan wychowany przez zwierzęta gdzieś istnieje , ale tego forum raczej nie czyta. :P
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mój numer GG 67390285:)

To kawałek jest od miejsca zamieszkania. Może podaj maila to się umówimy: )
do góry