Widok
A ja napisałem odnośnie tego, że są fajni, wolni itd ale trzeba zasłużyć na takiego bo napisać, że by się chciało takiego to na pewno nie zmotywuje takiego jakiego oczekuje tylko jak już desperata..
Bo jeśli by napisała jestem fajna, wolna i te wszystkie cechy, które wymieniła jako jej towarzyszące to by było już bardziej odpowiednie.
A tak sobie chce poznać to niech liczy na cud.. Ja w cuda nie wierzę : )
Bo jeśli by napisała jestem fajna, wolna i te wszystkie cechy, które wymieniła jako jej towarzyszące to by było już bardziej odpowiednie.
A tak sobie chce poznać to niech liczy na cud.. Ja w cuda nie wierzę : )
Magda napisała, "Są zajęci ale to nic nie jest trwale nieraz ;)"
Troszkę trudno z tego zdania wyłapać sens...ale opcje wydają się być dwie - 1. czeka się i liczy na to, że coś się samoistnie rozpadnie, albo 2. zastawia się sidła aby przyspieszyc proces rozpadu...ale czy wtedy można wymagać od innych uczciwości, wierności i zasad...
Troszkę trudno z tego zdania wyłapać sens...ale opcje wydają się być dwie - 1. czeka się i liczy na to, że coś się samoistnie rozpadnie, albo 2. zastawia się sidła aby przyspieszyc proces rozpadu...ale czy wtedy można wymagać od innych uczciwości, wierności i zasad...