Widok

Poznam przyjaciolke bratnia dusze

Poznam przyjaciolke, bratnia dusze, mam przyjaciolke czy znajomych ale czesto musze sie prosic o spotkanie itp a fajnie gdyby ktos sam wyszedl z inicjatywy spotkania sie a nie tylko ja, mam 32 lata mieszkam w gdansku, szukam kolezanki z którą bede mogła wyjść na spacer czy na kawe itp i która będzie mi bliższa bo nie chce sie zwierzać non stop jednej osobie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, podaj jakiś namiar na siebie ;) Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

się dziewczyno zdecyduj czy chcesz kogoś poznać skoro odwołujesz non stop spotkania wymyślasz choroby i oceniasz innych ze względu na miejsce pracy

Nie przypominam sobie abym oceniła Cię ze względu na Twoją pracę, tym bardziej "odwoływania" non stop spotkań z Tobą, skoro umówiłysmy się raz, odwołałam je ze względu na gorączkę i przeziębienie. Wybacz ale przedstawiać Ci historii choroby nie będę, zwłaszcza na forum. Mimo to, życzę wszystko dobrego. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Poznajmy się

Zaprzyjaźnię się z Facetem (6 odpowiedzi)

Masz 185-187 cm wzrostu. 35-50 lat. Wyższe wykształcenie. Zdrowy na ciele i umyśle (przede...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (196 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Poznam koleżankę (6 odpowiedzi)

Poznam koleżankę do wspólnego spędzania czasu. Mam 57 lat przebywam na emeryturze i mam trochę...

do góry