Widok

Poznam

Poznam osoby które tak jak ja mimo tego iż mają poukładane życie czują się samotne. Niestety w moim życiu tak wszystko się potoczyło że nie posiadam zbyt wielu znajomych. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj,

to podobnie jak u mnie. Tymczasem człowiek potrzebuje pogadania z kimś face to face, i to na poziomie głębszym niż wymiana uprzejmości przy kasie... Zauważyłem, że każdy ma swoje rany, ale też każdy może dać coś cennego: swoją uwagę. I swój czas. Zainteresowana?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najgorsza to chyba samotność w związku...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każda samotność jest chyba trudna. Kiedy mieszkasz pod jednym dachem z kimś, z kim nie masz o czym rozmawiać, bo wymiana informacji o pieniądzach , spłacie kredytu itp. to chyba nie rozmowa. Ale też samotność , gdy idziesz ulicą, patrzysz na pary i wydaje Ci się, że ludzie są szczęśliwi. A Ty....sam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, masz rację...
Kilka miesięcy temu byłam sama na urlopie nad morzem w Gdańsku, myślałam, że to mi dobrze zrobi, odpocznę od tego wszystkiego i będzie ok...
No i było dwa dni, a potem było jak piszesz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś o tym wiem,niestety i zgadzam się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samotność w związku straszne... Najgorzej jest wtedy kiedy żywisz uczucia do swojej drugiej połowy a Ona ma Ciebie głęboko gdzieś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Małe trójmiasto rumia, reda, wejherowo (8 odpowiedzi)

Cześć, Czy jest tu ktoś z okolic Rumia- Wejherowo? Chętnie poznan nowych ludzi. Mam 31 lat....

Poznam koleżankę na babskie wypady (6 odpowiedzi)

Poznam koleżankę, może młodą mamę gdyż tez jestem 26 letnia mamą. Chętnie wyjdę ja babskie...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (203 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry