Widok

Poznam

Nie szukam kobiety do związku i chodzenia za rączkę po parku, tylko dla przyjemności.
Żonaty, 38 lat, ogarnięty życiowo i finansowo. Szczuplej budowy, trenujący.

Po 15 latach razem dotarło do mnie jak wiele poświęcilem dla związku, który nie miał szans od samego początku. Ostatecznie jesteśmy parą, którą niewiele łączy - ja nie mogę usiedzieć w miejscu, ona woli kocyk i serial (Nie neguję kocyka ale nie każdego wieczoru do końca życia!).

Zwyczajnie jesteśmy źle dobrani i się męczymy - wynika to trochę z wrodzonej odpowiedzialności ale póki nasze dzieci nie dorosną, będziemy mieszkać pod jednym dachem.

Szukam jedynej rzeczy na jakiej mi teraz zależy i jakiej mi w życiu brakuje - bliskości i seksu.

Możecie oceniać, cytować, heheszkowac - I dont care. Założę się że sporo takich jak ja, przy czym ja akurat jestem dość konkretny. Nie ma znaczenia czy jesteś single czy nie. Może zwyczajnie spróbujmy?

Pozdrawiam. T.
priv.tomasz@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Konkretnie. Jaki budżet?
Podstarzałych, papuśnych łysolków, którzy "źle w życiu trafili" na "złą kobietę", jest na pęczki. Oczywiście, sami są adonisami, godnymi modelek i posiedli "wisdom" o życiu itd. ;)
Szukają darmowej "szpary" (cytat z "mistrza jedenastki'), a często zwyczajnie sponsorki obiadu, która jednocześnie będzie darmową psychoterapeutką. Po wszystkim wracają do żony, w którą inwestują cały swój czas i pieniądze, a "frajerce" nie skąpią wzniosłych pouczeń i drogowskazów życiowych. W łóżku, raczej leniwce niż drapieżne, zwinne tygrysy. Ociężałe pasztety, psujące nastrój mitomańskimi historyjkami :)
Pierwsze spotkanie: 1000 zł przelewem na konto (organizacja okoliczności po twojej stronie by uniknąć sytuacji, w której zaczniesz słabnąć czy panikować i zaistnieje potrzeba wezwania pogotowia)
Każde następne (jeśli będzie chemia): 500 zł przelewem na konto
Oferta obejmuje komunikacje smsową między spotkaniami (miłe, budujące smsy, inteligentna wymiana myśli w każdym temacie).
Wyprowadzania na spacer, za rękę i/lub na smyczy, wliczone w koszty.
UWAGA! W którymkolwiek momencie zaczniesz nawijać, skarżyć się, utyskiwać na żonę... ględzić o koleżankach, byłych i obecnych, szalejących na twym punkcie "babach", umowa, która gwarantuje wyłączność na czas jej trwania, zostaje zerwana.
Próbuj, próbuj ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Korekta... bez okularów (przywilej i przekleństwo wieku) ujrzałam i dostrzegłam 28, a tam czarno na białym 38 :(
Jak pech to pech ... ech ~:]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć RozbawiOna, miło że mogłem Ci poprawić humor, jednocześnie jestem wdzięczny za darmową psychoanalizę oraz zaszufladkowanie do odpowiedniej kategorii:)

Zastanawia mnie Twój wiek, ponieważ zostałem przypisany do papuśnych bezwłosych stetryczałych staruszków mając w Twojej pierwotnej opinii raptem 28 lat.

Jak to mówią 40 to nowe 30, zapewniam o swoich siłach vitalnych i względnej sprawności umysłowej:) No może pomijając godziny między 6 a 9 rano.
Być może zaskoczy Cię również to, że należę do tej części Polaków, której udaje się w tygodniu (o zgrozo)... przeczytać książkę!

Szanuję za odpowiedź i przyklaskuję poczucia humoru :)

Jakkolwiek Twoją odpowiedź zwiastującą piękny umysł znajduję jako bardzo sexy, tak umowmy się, że jeśli będę już chciał za to płacić, to zmienię kategorię ogłoszenia, ok?

Dzięki za odpowiedź ;)

T.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uhm. Nie trzeba było odpisywać.
Oczytanie ha ha i ego... niech prowadzą :]
http://youtu.be/ceXVBk2giIo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

XD. Trafiony, zatopiony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam przyjaciolke bratnia dusze (11 odpowiedzi)

Poznam przyjaciolke, bratnia dusze, mam przyjaciolke czy znajomych ale czesto musze sie prosic o...

Trans osoby z Trójmiasta (83 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam Koleżanke :) (5 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...

do góry