Widok

Poznam

Jestem w związku od 10 lat, od dwóch lat narzeczony, szukam faceta żeby sprawdzić czy to w czym tkwię jest tym czego pragnę, mam wewnętrzne rozterki. Tylko poważne podejście do tematu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co nie zrobisz to i tak będzie trudne. Z jednej strony stracisz stabilizację i komfort bycia z drugą osobą, która Cię adoruje, a z drugiej strony stracisz czas na tym czy jednak chcesz resztę życia spędzić z kimś komu "raczej nigdy" nie dasz tego co sam daje od siebie.
Możesz szukać innego partnera ale nie masz żadnej pewności czy każdy nowy będzie choć w połowie tak dobry jak ten obecny uogólniając jego wszystkie zalety. Jeżeli natomiast się mimo wszystko dusisz w tym związku to po co w nim być. Może lepiej być wolną kobietą i starać się żyć tak jak masz /miałaś na to ochotę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciała byś się poznac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć,
Mam podobne rozterki, tylko jestem mężczyzną. Można się ze mną skontaktować na gg 40 14 779 (bez spacji, 7 cyfr). Jestem po trzydziestce, inteligentny, z poczuciem humoru.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry