Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super żłobek wątek zamknięty Serdecznie polecam żłobek Pozytywka. Wspaniała, profesjonalna opieka....
~A.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 maja 2017

O Pozytywce zawsze pozytywnie :) wątek zamknięty Wspaniała energia, cudowne zajęcia tematyczne, eksperymenty, plastyczne i...
~Zadowoleni rodzice
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2017

Żłobek godny polecenia! wątek zamknięty Szczerze mogę polecić Pozytywkę. Żłobek jest bardzo dobrze wyposażony,...
~Gosia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 lutego 2017

Ciepło i profesjonalizm! wątek zamknięty Na co dzień nie wystawiam opinii w internecie, ale dla Pozytywki robię...
~Emilia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 lutego 2017

Polecam. Profesjonalna opieka w centrum Gdyni w rozsądnej cenie wątek zamknięty Polecam wszystkim Pozytywkę. Obecnie uczęszcza do niej moja córka, wcześniej...
~Jarek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 lutego 2017

Polecam! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim synkiem jaką ma w tej placówce od...
~mama 2latka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 lutego 2016

NASZE POCIECHY W POZYTYWCE wątek zamknięty Ocena żłobka - jest bardzo pozytywna. Uczęszczała tam dwójka naszych maluchów...
~Paweł, Kasia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 listopada 2015

Pozytywnie w Pozytywce wątek zamknięty Mieliśmy wiele obiekcji przed oddaniem naszej córki do żłobka, bo lepsza...
~Rodzice A.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 września 2014

zadowoleni rodzice wątek zamknięty Chciałabym potwierdzić, że Pozytywka zarówno jako punkt żłobkowy a potem...
~Larysa z Gdyni
-

dodano: 5 sierpnia 2014

Bardzo polecamy wątek zamknięty Od 10 miesięcy nasza córka chodzi do żłobka Pozytywka. Okres adaptacyjny na...
~Rodzice M
-

dodano: 30 czerwca 2014

godne polecenia i przedszkole i żłobek ! wątek zamknięty Miałam okazję odwiedzić kilkakrotnie obie placówki w czasie pracy jak i "po...
~Asia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 listopada 2013

Pozytywka - wspaniałe miejsce dla dzieci wątek zamknięty Moja córeczka spędziła w Pozytywce tylko rok. Rok był udany nie tylko dla...
~aneta
-

dodano: 10 lipca 2013

Szczerze polecam! wątek zamknięty O 'Pozytywce' dowiedzieliśmy się od znajomych, którzy bardzo pozytywnie się o...
~Karolina (mama Tosi)
-

dodano: 10 lipca 2013

Polecam :) wątek zamknięty Nasz syn zaczął uczęszczać do Pozytywki gdy miał niespełna rok. Od samego...
~Aneta
-

dodano: 8 lipca 2013

Pozytywka przyjazna dzieciom wątek zamknięty Nasz syn rozpoczął swoją edukację w Pozytywce gdy miał 1,5 roku i od samego...
~Rodzice
-

dodano: 30 czerwca 2013

B i J - opinia wątek zamknięty Witam! Arbitralnie i subiektywnie stwierdzam że Pozytywka jest zdecydowanie...
~B i J
-

dodano: 28 czerwca 2013

Lepiej trafić nie można! wątek zamknięty Kubuś uczęszcza do żłobka prawie od roku i jeszcze nigdy nie zdarzyło się bym...
~Mama Kuby
-

dodano: 28 czerwca 2013

Najlepszy żłobek, jaki mogłabym wybrać dla swojego dziecka ! wątek zamknięty Bardzo polecam żłobek Pozytywka. Moja córeczka uczęszcza do niego od marca...
~Mama Weronisi
-

dodano: 26 czerwca 2013

bardzo OK wątek zamknięty Korzystamy ze złobka Pozytywka już 2 lata, córka jest zadowolona, rodzinna...
~Tata Klary
-

dodano: 25 czerwca 2013

Rodzic z Gdynia - opinia wątek zamknięty Mogę powiedzieć tylko tyle- wielki zawód jeśli chodzi o Pozytywkę, której nie...
~Rodzic z Gdynia
3

dodano: 27 września 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry