Widok
Pozytywni
Opinie do spektaklu: Pozytywni.
Pozytywni Cezary Harasimowicz PLEJADA GWIAZD W SPEKTAKLU "POZYTYWNI" "POZYTYWNI" to szalona opowieść o tolerancji, akceptacji i poszukiwaniu szczęścia w gwiazdorskiej obsadzie. Na tragikomiczną sesję terapeutyczną zapraszają : Grażyna Wolszczak/Magdalena Boczarska, Olga Bołądź/Hanna Konarowska, Janusz Chabior, Łukasz Simlat oraz reżyser: Krzysztof Czeczot i autor sztuki Cezary ...
Przejdź do spektaklu.
Pozytywni Cezary Harasimowicz PLEJADA GWIAZD W SPEKTAKLU "POZYTYWNI" "POZYTYWNI" to szalona opowieść o tolerancji, akceptacji i poszukiwaniu szczęścia w gwiazdorskiej obsadzie. Na tragikomiczną sesję terapeutyczną zapraszają : Grażyna Wolszczak/Magdalena Boczarska, Olga Bołądź/Hanna Konarowska, Janusz Chabior, Łukasz Simlat oraz reżyser: Krzysztof Czeczot i autor sztuki Cezary ...
Przejdź do spektaklu.
nie wiem skąd zachwyty na innych portalach
Pomysł na sztukę z potencjałem - niestety zmarnowanym. Większość widowni śmieje się, kiedy ze sceny lecą przekleństwa. Nie, nie mam nic przeciwko przeklinaniu, ale jakoś w tej sztuce to nie śmieszy. Kilka fajnych momentów - to tyle. Jestem zawiedziona, bo obsada zacna.