Widok
Pozytywnie
Od kiedy studiuje w Gdansku, najczesciej imprezuje w Kwadratowej:) Owszem, zawsze jest duza kolejka, jednak to tylko dobrze swiadczy o klubie, poza tym staramy sie przyjezdzac w miare predko, aby jej uniknac. "Bramkarze" to bardzo mili panowie, o ile zachowujesz sie w porzadku. Pewnego razu podeszlam do okna przy wejsciu, by sprawdzic jaka jest kolejka (kolega dzwonil do mnie z takim zapytaniem), no i niestety spotkalam sie juz z wulgaryzmem w moim kierunku od jednego z panow. Od wtedy staram sie im nie podpasc ;p Ceny trunkow oraz posilkow bardzo korzystne, barmani bez zarzutu. Muzyka swietna, same znane i lubiane kawalki:) { w zwiazku z tym mam takie pytanie ;p Juz jakis czas temu wpadl mi w ucho kawalek, ktory bardzo czesto jest puszczany przez Dj'a- remix "I've got the power" z kawalkiem, w ktorym spiewa koles z glosem, jak Bob Sinclar (a nuz to on, nie wiem)- i nie moge za nic go znalezc :( Bylabym wdzieczna, gdyby ktos podal mi namiary na niego ;p } Klub oczywiscie szczerze wszystkim polecam ;))
Moja ocena
Akademicki Klub PG Kwadratowa
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6