Widok

Praca Algida Banino

Witam.
Pracuje ktos w Algidzie?
Jakie sa tam warunki,zarobki?
Na jakie stanowisko warto aplikowac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja pracuje jestem kierownikiem działu utrzymania ruchu, to jest bardzo dobre stanowisko, problem polega na tym że jest zajęte.
Możesz spróbować dostać się do ekipy sprzątającej może nie ma kokosów ale praca stała i poważna w cudownym młodym zaangażowanym zespole.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 18

Co to znaczy"nie ma kokosów" dla jednego kokosy to 2,5k na reke a dla innego 5k na reke :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież to troll
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wolne wakaty sa publikowane na forum pracuj czasm na OLXie Zalezy jakie masz kwalifikacje.
Jesli chodzi o stanowiska techniczne to faktycznie, stanowisko kierownika dzialu technicznego jest zajete i czlowiek radzi sobie bardzo dobrze.
Poszukiwani sa pracownicy z umiejetnosciami technicznymi, magazynierzy, liderzy linii. Warto sprawdzic ogloszenia, moze dopasujesz cos dla siebie. Zarobki zawsze sa ustalane indywidualnie i nikt nie bedzie wiedzial ile zarabiasz, chyba, ze sam zaczniesz rozgadywac innym. Warunki socjalne sa bardzo dobre (ubezpieczenie, ,prywatna opieka medyczna, paczki na Swieta dla dzieci, Lody z okazji swiat, waznych wydarzen firmy lub innych okazji - zawsze mam pelna zamrazarke bo dzieci nie sa w stanie przejesc, dofinansowanie do wczasow, pracowniczy sklepik gdzie kupujesz za smieszna kase produkty Unilever (Algida jest jedna z marek koncernu Unilever).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wysokosc zarobków można głównie określić po tym jak długo i ile ogłoszeń o pracę jest dostępnych.
Czyli chętnych zbytnio nie ma.
Ciekawe czy ten kierownik chociaż ma średnią krajową, bo zwykłym pracownikom daleko do tego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najwiecej w tym temacie ma do powiedzenia osoba, ktora nie ma o temacie zielonego pojecia i zadnych danych.
Jajwazniejsze zaistniec.
Życze wielu sukcesów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

No to napisz ile zarabiasz i po ilu latach.
Czy może wstyd się przyznać?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja mam pytanie czy trudno sie dostac na stanowiska nieprodukcyjne? Czy rekrutacje sa ustawione i tylko znajomi?
Bylo kilka ogłoszeń, wysyłałem aplikacje spelniajac wszystkie wymagania a odzewu nie bylo żadnego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, także aplikowałem i bez odzewu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To świadczy o firmie, brak odzewu to lekceważenie i brak szacunku.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

To świadczy, o tym że firma realizuje zapisem na końcu ogloszenia: "skontaktujemy się z wybranymi kandydatami"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

owszem, jednak jeżeli aplikujesz przez portal, na którym widzisz ile osób także wysłało swoje CV, to zwykły darmowy mail do kilkunastu osób jest lepszym rozwiązaniem niż ignorowanie.
Nawet odpowiedź odmowna jest lepsza niż jej brak.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli znajduje sie zapis o tym ze skontaktują sie z wybranymi osobami a tobie to tak strasznie nie pasuje to poszukaj pracy w innym miejscu. Jeśli masz odpowiednie kwalifikacje bądź pewien ze ktoś sie do ciebie wkoncu odezwie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Banino

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

do góry