Widok

Praca na 1/2 etatu

Mam pytanko czy któraś z Was wie gdzie zatrudniają na pół etatu? Niedługo kończy mi się macierzyński i nie mogę wrócić do mojej obecnej pracy na 1/2 etatu więc szukam czegoś innego. Dotychczas wykonywałam pracę biurową (windykacja), teraz szukam czegokolwiek byle nie na cały etat bo nie mam na tyle godzin z kim maleństwa zostawić.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem w sklepach w galeriach itp szukaja na pol etatu i do bior tez szukaja trzeba sie rozejrzec.
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
za dwa tygodnie bedę wiedziała, czy zwolnię swoje miejsce pracy - pracuję w biurze na 3/5 etatu (pn, śr, pt po 8h, ale mam świadomość, że można umówić się inaczej); najwazniejsza jest znajomość kompa (gł. excel) oraz angielski+niemiecki

szukam pracy w pełnym wymiarze czasu i po jednej z rozmów jestem "w pierwszej czwórce"
image
w sklepach to mas zna papierze 3/4 etatu a rąbiesz po 8-12 godzin dziennie w zamian za dni wolne ;]
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
AgaB - a w jakim mieście pracujesz? Bo ja się rozglądam właśnie za pracą na pół etatu:)
Zgodnie z obecnymi przepisami dopóki przysługuje Ci urlop wychowawczy pracodawca nie ma prawa odmówić skrócenia czasu pracy. Dwa tygodnie przed powrotem z macierzyńskiego powinnaś złożyć stosowny wniosek.
W Gdańsku pomiędzy Ikeą a lotniskiem (autobus dojeżdza;))
Dam znać, jak znajdę nową pracę - trzymajcie kciuki;)
Z tej rezygnuję tylko z uwagi na okrojony etat...
image
AgaB jak coś będziesz wiedziała to proszę daj znać. Ja szukam właśnie najbardziej pracy biurowej ponieważ pracowałam w biurach od kilku lat. Myślę jeszcze nad własnym biznesem ale pustka w głowie :-).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (51 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry