Widok
Praca szuka człowieka !
Firma VREAL w Koleczkowie poszukuje ludzi do pracy dorywczej, przy obsłudze symulatorów na eventach, imprezach, piknikach rodzinnych.
Zapewniamy dobre wynagrodzenie oraz prace w miłej atmosferze.
Wymagania:
- obsługa komputera w stopniu średnio-zaawansowanym
- mile widziane prawo jazdy kat. B
Więcej informacji pod numerem telefonu: 519-741-981
Zapewniamy dobre wynagrodzenie oraz prace w miłej atmosferze.
Wymagania:
- obsługa komputera w stopniu średnio-zaawansowanym
- mile widziane prawo jazdy kat. B
Więcej informacji pod numerem telefonu: 519-741-981
Jak 2100 skoro oferują pracę dorywczą. Czytasz ze zrozumieniem?
Design Cart :: https://www.designcart.pl
Szkoda że dodający ogłoszenie nie rozwinął myśli i wytłumaczył co jego zdaniem znaczy dobre wynagrodzenie. Dobre wynagrodzenie dla pracownika czy takie które co najwyżej usatysfakcjonuje pracodawcę? Druga rzecz to to że jeżeli praca jest zmuszona do szukania pracownika znaczy że nikt jej nie chciał i nie chce.
A co kogo to obchodzi, że Cię to wkurza? Jeśli nie nadajesz się do prowadzenia firmy to jej nie zakładaj.
Biadolenia, że pracodawcom jest źle i muszą robić z pracowników niewolników za takie a nie inne pieniądze świadczą o tym, że nie nadają się do prowadzenia firmy. Stworzyli sobie miejsce pracy, a nie założyli firmę. Chcą być teraz wielkimi szefami i leżeć z d*pą na wierzchu, szukając jeleni którzy za parę groszy będą zapierdzielać na nich.
Nie oszukujmy się, bez pracowników firma będzie g*wno warta.
Zakładaj firmę jeden z drugim, ale miej na nią pomysł i nie zachowuj się jak Janusz cebulak, bo przeżerasz swój dochód a dokładniej obrót, nie zostawiając nic na rozwój nie mówiąc o pracownikach.
Biadolenia, że pracodawcom jest źle i muszą robić z pracowników niewolników za takie a nie inne pieniądze świadczą o tym, że nie nadają się do prowadzenia firmy. Stworzyli sobie miejsce pracy, a nie założyli firmę. Chcą być teraz wielkimi szefami i leżeć z d*pą na wierzchu, szukając jeleni którzy za parę groszy będą zapierdzielać na nich.
Nie oszukujmy się, bez pracowników firma będzie g*wno warta.
Zakładaj firmę jeden z drugim, ale miej na nią pomysł i nie zachowuj się jak Janusz cebulak, bo przeżerasz swój dochód a dokładniej obrót, nie zostawiając nic na rozwój nie mówiąc o pracownikach.
Gdzie ja napisałem ze jest mi krzywda się dzieje ? Prowadzę firmę, zarabiam i się rozwijam, ale nie uważam ze wyzyskuje swoich pracowników. Za to ty jesteś nieszczęśliwy, żal mi ciebie. Do końca życia będziesz na pensyjce pracował i biadolił jak ci niedobrze i jak to szef cię wykorzystuje. Gdybys był wartościowym pracownikiem to byś zarabiał i wydawał a nie użalał się nad wyzyskiem.
"Prowadzę firmę, zarabiam i się rozwijam, ale nie uważam ze wyzyskuje swoich pracowników."
Nie uważasz że wyzyskujesz swoich pracowników bo płacisz im tyle że wystarcza na zaspokojenie podstawowych potrzeb życiowych, rozrywkę i odłożenie paru groszy czy nie uważasz że wyzyskujesz swoich pracowników bo płacisz im tyle że ledwie wystarcza na zaspokojenie podstawowych potrzeb życiowych a i tak powinni być Ci wdzięczni że ich w ogóle zatrudniasz?
Nie uważasz że wyzyskujesz swoich pracowników bo płacisz im tyle że wystarcza na zaspokojenie podstawowych potrzeb życiowych, rozrywkę i odłożenie paru groszy czy nie uważasz że wyzyskujesz swoich pracowników bo płacisz im tyle że ledwie wystarcza na zaspokojenie podstawowych potrzeb życiowych a i tak powinni być Ci wdzięczni że ich w ogóle zatrudniasz?
Ale wy macie ból d*py. Nie odpowiada wam ile wam płacą to rzućcie pracę i poszukajcie lepiej. Każdy myśli że szef powinien płacić wszystkim swoim pracownikom duże pieniądze. Może zwykła sprzątaczka której zadaniem jest zamiatanie tylko korytarzy powinna zarabiać tyle co facet, który musi cały czas myśleć o różnych typach projektu, nadzorować pracę, ten który jak coś źle zrobi to może doprowadzić do katastrofy. Chcecie dużo zarabiać to ruszcie d*pę, zróbcie uprawnienia i rozwijajcie się. Jeśli szef was wykorzystuje to oznacza że z was są marne owieczki. Zmieńcie prace a nie narzekajcie.
Jedyne, czego ja chcę to informacja w ogłoszeniu ile pracodawca oferuje miesięcznie, za godzinę, czy tygodniowo. Zaoszczędziłoby to i mi czas i pracodawcy. Ale w zdecydowanej większości ogłoszeń tych informacji nie ma... W rubryce "W zamian oferujemy" jest zazwyczaj "atrakcyjne wynagrodzenie", które okazuje się być 2100 zł brutto i bezsens w postaci "pracę w młodym i dynamicznym zespole"...
To duże wymagania? Szanujmy swój czas...
To duże wymagania? Szanujmy swój czas...
Oooo LoL misiu. Gdzie ja napisałem to co Ty tutaj insynuujesz. Frustracja z Ciebie wychodzi. Zauważyłem tylko, jak to wygląda, ale masz ból d*py i płaczesz. Swoim ludziom daję zarobić jeśli jest ku temu okazja. Dbam o nich, a ludzie dbają o firmę. Dobry biznes plan to podstawa. Nie rzucam się z motyką na słońce, jeśli mam malutką do pielenia doniczek na balkonie.
Daj sobie spokój z prowadzeniem firmy bo widzę, że chyba jednak nie potrafisz i ciśnie Cię to bardzo :P
Daj sobie spokój z prowadzeniem firmy bo widzę, że chyba jednak nie potrafisz i ciśnie Cię to bardzo :P
-z zycia wziete znajomy po okresie delegacyjnym szuka "roboty" na miejscu ,w ogloszeniu wiadomo wszystko naj itd, w trakcie rozmowy wszystko naj itd,kiedy przyszlo do "kasy" (znajomy fachowiec z 20 letnim stazem ,uprawnieniami praktycznie na wszystko ,jezyki chyba ze cztery itd) "pracodawca" ze szuka fachowca takiego jak on itd ... rzuca 3250 brutto ... ,znajomy usmiechna sie i wstal i rzucil ,ze za tyle to on w biedronce na kasie ma na dziendobry. Pracodawca rzucil ile oczekuje ?on 6k netto na tym stanowisku i za takie obowiazki itd,on ze to mu sie nie oplaca itd. takie to nasze "firmy". znalaz robote dwa dni pozniej w przemysle stoczniowym .