Widok

Praca

Witam

Może ktoś z Was orientuje się czy gdzieś potrzebują np. kelnerki do pracy albo praca tego typu? Najlepiej Gdynia albo Sopot.
Widziałam, ze potrzebują do pracy w subway ale może ktoś wie jak tam to wygląda, jak praca, warunki, płaca itd. Teraz widziałam do green way ale tu poszukują na stałe.
Wiem, że w multikinie był nabór ale nie widziałam ogłoszenia ani na stronie kina ani na trójmieście w ogłoszeniach.
Oczywiście sama też szukam, patrzę ogłoszenia na trójmieście, wysyłam CV, ale może ktoś coś widział gdzieś i napisze ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ma być praca dodatkowa, na wakacje?
image[/url]
Może być nawet taka.
Od października rozpoczynam studia - 3 razy w tygodniu wiec też będę pracy szukała na pewno :)

Praca

tyle ile jest barów, kawiarenek, pubów i innych knajpek w Gdyni i w Sopocie to wejdź do nich osobiście i odważ się porozmawiać - tu na forum i w ogłoszeniach nie znajdziesz pracy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

do góry