Widok

Praca

Praca beznadziejna, zarobki spoko ale zapiernicz jak w obozie. Traktuja człowieka jak psa , ktoś powinien się wziasc za kierownictwo ,bardzo niemiła atmosfera . Jeśli nie musicie nie składajcie tam CV .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale gdzie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszędzie, takie czasy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lewiatan to dno zapierdziel jak diabli i kierowniczka obserwuje Cię jak psa i więcej nowi mają lepsze wynagrodzenie niż osoby starsze stażem żenada tam nie traktuje się nas jak ludzi tylko jak roboli (jest taka osoba) a czy chcesz pracować za 14 zł i znosić presjęz braku wydajności
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

ciekawe jakie Ty uciemiężony człowieku który pracowaleś w Lewiatanie za tę wg Ciebie uwłaczającą stawkę masz kwalifikacje?
powiem Ci szczerze że często spotykam się z takimi opiniami odnośnie różnych miejsc zatrudnienia, najczęściej od mlodych "prezesów" bez cienia doświadczenia, kwalifikacji i doświadczenia. Pracuje taki kilka dni, czasem miesiąc i narzeka gdzie tylko popadnie.
Ja jestem klientką Lewiatana od bardzo dawna i jakoś nie widzę żeby często sie tak kadra zmieniała więc nie może być tak źle.....?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale ktoś ma problem ? Jak się praca czy pracodawca nie podoba to przecież można się zwolnić i poszukać innego zajęcia. A najlepiej to załóż własną firmę i pracuj na siebie. Jak rozwiniesz interes i zaczniesz zatrudniać pracowników to dojdziesz do wniosku że Twój były pracodawca na którego teraz narzekasz wcale nie był taki zły.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
widać że naprawdę trzeba mieć szczyt bezczelność aby po odejściu z pracy żalic się czy zwierzac jak się pracowało w Lewiatanie.. !!!w każdej pracy trzeba pracować bez dwóch zdań..robie tam zakupy co dziennie Panie zawsze usmiechniete...no cóż jedna z Pan widocznie tam niepasowla...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Bojano

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

do góry