Widok

Praca w Hurtowni Rokus

Witam czy ktoś może napisać jak wygląda praca w tej firmie? Często pojawia się ogłoszenie na stanowisko magazynier lub kierowca, nikt nie napisał nic złego ani dobrego na ich temat, a nie wiem czy warto tam wysyłać CV, lokalizacja mi odpowiada bo bym miał blisko. Jaką dają umowę? Czy od razu się ją dostaje czy najpierw jakieś zlecenie/dzieło? Czy w ogóle dają umowę? Czy jest jakiś socjal ile można zarobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Minimalna krajowa. Ogólnie praca w syfie.
Może rozwiniesz swoją opinię? Jakieś szczegóły o które zapytałem?
Może ktoś jeszcze się wypowie?
PIP powinien tam wpaść, to co mówią na rozmowach o pracę jest niepokojące. Praca dla zdesperowanych
bajzel jak u co drugiego polskiego prywaciarza
Rokus Łódź
Ludzie uważajcie na tą niby firmę .To jedne wielkie oszustwo ,nie płacą nad godzin ,praca w soboty ,nieraz w niedzielę oszukują na każdym kroku,inspekcja pracy powinna się zająć.Nie ma socjalu ,ludzie tyrają do późnych godzin nocnych.Na magazynie w zimę jest -10 stopni a latem + 40.Kierowcy robią po 1000 km jednego dnia ,bez diet, bez nad godzin.Auta przeładowane bardzo często nawet o 4 tony(zaznaczam BUSIKI rejestrowane na 3.5 tony).Realna pensja po przepracowaniu miesiąca to 3 zł na godzinę..........
Zarobki w tej firmie to 3 tysiące w 2 miesiące.Nie polecam.....

ps.Przez ostatni rok przemieliło się tutaj około 25 osób.95% zrezygnowało samo,masz już teraz miej więcej zarys co to za firma........
pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry