Widok

Praca w Idea Banku

Proszę o opinie osób które już tam pracują, jak wyglądają plany, ile się zarabia itp. Jak wygląda proces rekrutacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
1. Zatrudnienie / Zarobki
Osoba w Banku zatrudniona jest na umowę o prace ( cały etat ) bo okresie próbnym nie ma przejścia na 1/16 etatu. Dodatkowo zakłada się działalność gospodarczą, na której nie płaci się całego ZUS-u lecz tylko składkę zdrowotną, która cała wrzucana jest w koszty i obniża nam podatek. Na etacie ma się najniższą krajową czyli 1500 zł brutto - do tego dochodzą wysokie premie za sprzedaż. Plany są spokojnie do wyrobienia...
2. Szkolenie
Odbywa się tygodniowe szkolenie w Warszawie.
3. Klienci
Jest wew call-center, które umawia spotkania, do tego można pozyskiwać pośredników, działać przez referencje itp.
4. Dostaje się laptopa, komórkę służbową.

Obecnie pracuje w Banku X podstawy mam 2600 zł brutto - premie nierealne do wyrobienia, jestem po rozmowie do IB i mam nadzieję że mnie przyjmą !
A za słynny target, ile płacą extra ?
Bo 2600 brt, to prawie 1900 net.
Nie jest źle, jak na 'dzisiejsze' czasy.
Choć oczywiście jest bank,
który płaci więcej podstawy brutto.

Inne tematy z forum Praca

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

do góry