Widok

Praca w Kanadzie.. na 2 lata.

Podjelibyscie sie takiej pracy?
http://www.praca.pl/pakowacz,piekarz_341826.html
2 lata poza domem, rodzina ;/ co o tym myslicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaryzykowałbym,tylko,że przez całą szkołę wbijali mi rosyjski do głowy,Angielski u mnie jak u większości rodaków,parę słów na wyrywki.
Ja osobiście bym nie ryzykował. To trochę daleko. Sam pracuje w Anglii, ale do rodziny ciągnie. Dodatkowo są sprawy rodzinne, tzn choroba, śmierć itp. Znasz angielski. Szukaj w Anglii. Jak sie sparzysz zawsze łatwiej wrócić do domu. Pozdro i powodzenia:)
Na moje "emigranckie" oko, jeżeli w kraju trzyma Cię żona i dziecko to masz nad czym się zastanawiać. W każdym innym wypadku bukuj bilet.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedź, to nie jest aż taki koniec świata, z Quebec polecisz do Toronto, a tam już bezpośredni lot do Polski ;) Myślę że warto, warunki oferują przyzwoite, tam jest zresztą inny poziom życia, wyższy niż w takiej Anglii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Człowieku jedź i się nie zastanawiaj jak cię tu nic nie trzyma!!! Mam rodzinę która siedzi od 25 lat w Kanadzie i nie narzekają wręcz przeciwnie. W tym kraju pójdziesz pracować to ledwo ci starczy na wynajęcie mieszkania a o innych potrzebach nie wspomnę....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

do góry