Widok
Gruby udaje kierownika a w rzeczywistosci nic nie wie tylko siedzi na kompie o oglada filmy przez co przeszkadza w pracy nam tym ,którzy muszą się nieco natrudzic aby zarobic na chleb.
Ciagle ściemnia i myśli ,ze ja głupi jestem i nabiore sie na jego historyjki.
Co do wyplat to jakas masakra..ciagle cos sie nie zgadza i raz daja tyle a kolejnego dnia znow zmieniaja i zabieraja.
Tam nie idzie sie niczego doliczyc chyba ze podstawy za przepracowane godziny. Jeżelu chodzi o kase to da sie zarobic nawet dużo ale czy warto się męczyć ?
Brud smrod ...nasza sala wyglada gorzej niz akademik po imprezie...wszedzie kubki, brudna wykladzina, zapchany kibel ktory sie wylewa ,ciagle zamkniete toalety.
ODRADZAM!!!
Ciagle ściemnia i myśli ,ze ja głupi jestem i nabiore sie na jego historyjki.
Co do wyplat to jakas masakra..ciagle cos sie nie zgadza i raz daja tyle a kolejnego dnia znow zmieniaja i zabieraja.
Tam nie idzie sie niczego doliczyc chyba ze podstawy za przepracowane godziny. Jeżelu chodzi o kase to da sie zarobic nawet dużo ale czy warto się męczyć ?
Brud smrod ...nasza sala wyglada gorzej niz akademik po imprezie...wszedzie kubki, brudna wykladzina, zapchany kibel ktory sie wylewa ,ciagle zamkniete toalety.
ODRADZAM!!!
Na dziale polaczen przychodzacych. Jest spoko jak jestes dobrym sprzedawca to fiata 126 lub poloneza sobie kupisz na wyplate.Sporo imigrantow tu pracuje z Elblaga.Podobno w Elblagu wisza plakaty ze Vectra szuka ukraincow.Ludzie z Elblaga podaja sie za ukraincow a osoby rekrutujace naiwnie daja sie nabrac.Jezeli chodzi o awanse.to ciezko jest tu taki Emil zloty chlopiec.Super sprzedawca chodzacy talent pracuje w pocie czola z wszelkimi przeciwnosciami losu.Kazdy tu wie ze awans powinien byc mu pisany .Chlopaka kierownictwo nie docenia a szkoda bo powinien byc dyrektorem sprzedazy a zrobil by porzadek.Nie dbaja tu o ukraincow z Elblaga. Sama praca jest wporzo ale musisz umiec sprzedawac a wtedy kupisz sobie wszystko do nowego malucha