Widok

Praca w domu

Praca Temat dostępny też na forum:
witam jestem mloda mama. chciałabym pracowac w domu (tylko nie jakies długopisy), nie wiem przepisywanie tekstów pisanie artykułów do portali przepisywanie tekstów..cokolwiek zeby ckolwiek dorobic i zeby była (ale nie musi byc umowa). i błagam nie telemarketing (cóz tak pracowałąm nie polecam)
macie jakis sprawdzonych pracodawcó moze same gdzies pracujecie i mozeciepolecic??
dajcie znac na emaila eszek30@wp.pl
lub na gg 6082405
bede bardzo wdzieczna interesuje mnie gdansk i pruszcz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uważam, że czas zacząć przywiązywać wagę. Sama uważam taką pisownię za chamstwo i nie odpisuję ludziom, którym się nie chce. Pozdrawiam. Niechlujstwo w pisaniu przekłada się na byle jaką pracę. Nie wszędzie jest potrzebna poprawność językowa, ale podejrzewam, że nie szukasz zbieractwa leśnego czy kopania rowów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie grzeszy buhaha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobrą formą poszukiwania pracy w domu jest zarejestrowanie się na portalach typu aukcje pracy czy giełdy zleceń. Posiadając dostęp do Internetu potencjalny zleceniobiorca może liczyć na zapytania/ oferty od wielu zleceniodawców poszukujących osoby o określonym profilu i popartym przykładami doświadczeniu w wykonywaniu prac o konkretnym charakterze. Co więcej, na portalu można znacznie rozszerzyć swoje CV, nawet o zdjęcia czy „wideoklipy” nie ponosząc dodatkowych kosztów (lub niewielkie, zależnie od portalu) z tytułu wzrostu objętości ogłoszenia. Za http://www.praca5.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tu jest jakiś link.. W sumie jest ich więcej, poszukaj, napisz, może akurat ktoś ma wolne miejsca...
Ale pytaj zawsze o stawki, bo słyszałam, że część firm na prowizji ostro sobie oszukuje..
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/szukamy-mlodych-osob-do-pracy-moze-byc-bez-doswiadczenia-dowolne-godziny-pracy-min-10zl-nettoh-ogl3584716.html
Poszukuję osób do nowo otwartej firmy z siedzibą w Bielsko- Białej. Poszukujemy osób do rozbudowy, sklepu internetowego. Jeżeli chcesz zdobyć nowe doświadczenie, oraz pracować w domu my jesteśmy po to żeby Ci pomóc. Dla nas liczy sie chęć do pracy i zaangażowanie. My w zamian damy Ci pełne wsparcie. Chętne osoby proszę o kontakt na mail ani.gor@wp.pl lub gg 4268931
"nie wiem przepisywanie tekstów pisanie artykułów do portali przepisywanie tekstów.." - i przeczkole ??? Rany !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem w podobnej sytuacji co autorka wątku. Mam małe dziecko i również poszukuję pracy w domu. Oczywiście nie chałupniczej. Miałam takie szczęście, że znalazłam pracę w biurze podróży na umowę zlecenie. Aczkolwiek po ok. 5 miesiącach pracy biuro zostało zamknięte ;( W chwili obecnej myślę nad założeniem własnej firmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że fajna pracą, którą można robić w domu i na pełny etat i też na boku, by sobie dorobić to praca copywritera. Są strony, na których możesz sprzedawać swoje teksty lub brać zlecenia, fajna fucha, trzeba tylko wiedzieć, jak pisać. Podaję https://www.piknikpiracki.pl/marketing/jak-napisac-dobry-tekst-dla-google-i-uzytkownika/ linka do wartościowego poradnika o tym, jak pisać dobre teksty jako copywriter. Myślę, że dla początkujących osób, które szukają pracy z domu - jak znalazł. :)
do góry