Widok

Praca w domu.

Hej. Jakiś czas temu znalazłam ciekawą ofertę zarabiania w domu. Obecnie pracuję na pierwszą wypłatę :) Myślę, że chociaż warto spróbować, chociaż przyznaję wygląda to podejrzanie pięknie:) Jakby któraś z Was chciała mimo wszystko też spróbować to podsyłam linki by stać się moim partnerem.
http://Surveys-Faq.com?ref=2678604
http://Survpee.com/?ref=1128556

Trzeba założyć konto na paypal i polączyć go ze swoją kartą do banku. Na paypal wszystko jest opisane krok po kroku. Nic się nie płaci. Ogólnie nic nie ryzykuje się. Tak pomyślałam, że dla mam w domu to ideał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam drogie Panie,
Poszukuję partnerów do rozwijającej się grupy biznesowej działającej w marketingu sieciowym, współpraca polega na tworzeniu struktury konsumentów oraz dystrybutorów. Działalność głównie przez internet. Profesjonalne szkolenia w sieci. Nie wymagana działalność gospodarcza, rozliczenie za pomocą umowy zlecenia. Chętnych do podjęcia współpracy zapraszam do kontaktu drogą mailową ani.gor@wp.pl lub gg 4268931. A tu link firmy, z którą proponuję współpracę: anigor.aromagroup.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coś zarobić na pewno można... Praca przez internet przynosi przychody, ale większym problemem w mojej ocenie jest rozliczenie się z takowych przychodów z urzędem skarbowym ... A co do samych metod pracy w domu, to polecam stronkę http://www.praca-w-domu.eu
Pozdrawiam wszystkich pracujących w domu!
Gosh, I wish I would have had that inoframtoin earlier!
I'm out of league here. Too much brain power on dislpay!
Ehh, ci ktorzy wierza ze na klikaniu w reklamy mozna zarobic to chyba musza ich niezle suty szczypac. Z takiego klikania zaplacicie za mieszkanie?
...ja płacąc w jednym miesiącu przelewem na paypal ,a w drugim pobrano 200 bez powodu i zgody niby bezpieczne ,już zmieniłam numer karty , dostałam nauczkę i nigdy więcej ,Jeżeli ktoś nie sprawdza to się nie zoriętuje że coś brakuje....
naiwność ludzka...
Przecież Hal pisał, że to dla naiwnych frajerów.
Czemu nie czytasz ludzi bardziej doświadczonych i nie wyciągasz z nich wniosków?
Dziewczyny zarejestrowałam się z czystej ciekawości i po 3 dniach już reklamy się nie wyświetlają:(
image
Nasz kochany żółwik jest już z nami:*
Praca w domu to nie tylko wypełnianie ankiet czy klikanie w reklamy, buxy itp. Ktoś napisał w wątku, że składanie długopisów przeniosło się do internetu. Praca chałupnicza np http://www.praca-chalupnicza.eu opiera się o prowadzenie bloga / strony internetowej i zarabianie na reklamach, można na tym zarobić znacznie więcej niż na klikaniu w buxy gdzie płacą 2 centy ...
A czy jeśli przestaną przesyłać te ankiety do wypełniania i reklamy to nie da rady sobie dobić do tego 1000 za przyłaczenie sie do akcji jakis znajomych czy kogos innego?
Czy za kazym razem za rejestracje kogos przez twoj link dostaje sie te 15 $ czy nie bardzo?
Na jakim etapie kwotowym zaczely sie problemy z iloscia przesylanych przez nich ankiet i reklam?
jestem od jakiegoś czasu w smgrc, to poważna firma, ale ankiety przysyłają rzadko, za jedną wychodzi ok. 6 zł, zajmuje ok. 10 min. Byłoby nieźle gdyby częściej. Ale płacą uczciwie po uzbieraniu pktów, jestem po wypłacie.
W tych survey też próbowałam, nie doczekasz wypłaty, a w reklamach jakiś spam włazi.
To już lepiej klikać w reklamy w jakimś (najlepiej w kilku) serwisach specjlanie do reklam. Oni chyba nie liczą, że ktoś to naprawdę ogląda, ale wymuszają wchodzenie na podstrony, a wtedy reklamodawca zarabia na wyświetlaniu reklam od google, i tak to się kręci. Też płacą na paypal, mniejsze sumy się zbiera, ale jak człowiek nauczy się z tego korzystać to można sobie dorobić nie inwestując własnych pieniędzy, tylko z tych wyklikanych.
To są polskie serwisy, znane nazwiska i namiary administratorów, niedużo ale na pewno płacą.
Jak ktoś jest zainteresowany to mogę linki podać. kontakt na cruella1@wp.pl
przykładowy - płaci 2 centy za klik:

http://www.polskibux.com/?ref=lonna

albo:

http://imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=lonna
Jasne o_O Coś jeszcze? Kawę, herbatkę...może paltko?
No i jak z tymi reklamami? Coś wypłacili?
Od 9 kwietnia startuje nowa wyszukiwarka WAZZ UP! konkurencja dla Google. WazzUp płaci 1$ za każdą zarejestrowaną z polecenia osobę do tego czasu, link: http://signup.wazzub.info/?lrRef=99204faa Na różnych forach jest mnóstwo informacji na ten temat, wazz up ma w regulaminie informacje, że 50% zysków będzie przekazywana osobą zarejestrowanym i polecającym od 1 stycznia do 9 kwietnia 2012, więc zapraszam zainteresowanych :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
To napisz proszę, co to jest za "praca przez internet" :) Napisz, a potem Cię zjem razem z butami i tym durnym spamem.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Praca przez Internet. Ogólnopolska firma oferuje pracę dla osób posiadających dostęp do Internetu oraz dobrą umiejętność poruszania się w nim. Praca dodatkowa lub na pełen etat- Ty decydujesz!
Więcej informacji: Anna Leszczyńska, tel: 512 336 837, leszczynskania@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak czytam...i czytam...i czytam...i aż wierzyć mi się nie chce, że Drogie Panie jesteście aż tak naiwne o_O
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja teraz wspomnę o ankietach GFK, gdzie można było dostać doładowanie do telefonu, lub jakieś bardzo drogie np. baterie do zlewu.No i sprawa wyglądala tak, że powypelnieniu 2 ankiet czekalam 2 miesiące na następną, potem nie spelnialam warunków, następnie po dwóch tygodniach znowu ankieta, gdzie brakowalo mi 10 punktów do upragnionego doladowania za 20 zlotych, więc wypelnilam ankietę za 50 punktów, no i ....okazalo się, że do doładowania znowu mi brakuje około 100 punktów. Taka ciuciubabka, im więcej wypelniasz ankiet, to rzeczy w ich sklepiku są coraz droższe. Po trzech miesiącach zrezygnowalam, ale za to skrzynkę meilową mam napchaną śmieciami codziennie. Dodam, że te ankiety są dłuuuugie i czasochłonne.Nie polecam.
dam znać dam :)

P.S. żeby nie było - mam normalną pracę i mi się nie nudzi ;) Ale 15 minut dziennie to nie jest robota, tu piszę na forum a tam odpowiadam na pytania, kto nie ryzykuje ten nie ma. Też mi sie nie chce w to wierzyć, ale co tam, po mordzie mi nikt nie da, chyba, że życie ;)
Napiszę do nich maila, czy gwarantują że dobiję do 1000$, chociaż pewnie napiszą że tak, bo tak u góry wyświetla się że pan Wacław z Koziej Wólki wypłacił dzisiaj 750$ a pani Miranda z York Shire wypłaciła 1500$ (teksty rodem z Telezakupów, hehe)

Też kiedyś próbowałam w pracach chałupniczych. Miałam robić jakieś tam kolie, niby "rzecz prosta dla osób o minimalnych zdolnościach manualnych", myślę sobie - coś dla mnie, w końcu zdolności manualne mam i to w dodatku nie takie minimalne. Żeby się wyrobić z umowy miałam zrobić 4 kolie dziennie. A tymczasem przez cały dzień męczyłam się żeby zrobić 10 próbnych centymetrów. W życiu nie wyrobiłabym ten normy! A 25 zł na zestaw próbny-startowy poszło :/

Obym znów nie przejechała się na swojej naiwności ;)

Inne tematy z forum Praca

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

do góry