Widok

Praca w domu.

Hej. Jakiś czas temu znalazłam ciekawą ofertę zarabiania w domu. Obecnie pracuję na pierwszą wypłatę :) Myślę, że chociaż warto spróbować, chociaż przyznaję wygląda to podejrzanie pięknie:) Jakby któraś z Was chciała mimo wszystko też spróbować to podsyłam linki by stać się moim partnerem.
http://Surveys-Faq.com?ref=2678604
http://Survpee.com/?ref=1128556

Trzeba założyć konto na paypal i polączyć go ze swoją kartą do banku. Na paypal wszystko jest opisane krok po kroku. Nic się nie płaci. Ogólnie nic nie ryzykuje się. Tak pomyślałam, że dla mam w domu to ideał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to LIdka i Daria dajcie znac jak wam idzie, bo ciekawa jestem. Ale jesli rzeczywiscie jest tak ze daja, daja reklamy a pozniej zwalniaja to świnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w przypadku strony którą znam, praca żadna, 160 złotych "zarobione" w kilka lat :D haha to nawet nie na przysłowiowe waciki!

ale ściema to nie jest, a kasa na ulicy nie leży, także problemu nie widzę ;)
a tytuł wątku; "PRACA w domu" ;-) Żeby to chociaż praca była:P
Jak można być na tyle naiwnym,by wierzyc w takie cuda?
Za darmo,teraz badz za minimum wysiłku nawet w mordę nie dostaniecie w tych czasach,oj nudzi się Wam mamuśki badz szukacie łatwego pieniążaka,a tak się nie da,niestety.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja dobrze mówię po angielsku, ale regulaminu na stronie jescze nie znalałam
akurat na tej stronie, można wymienić na kasę albo kupić coś w sklepie internetowym, chyba nawet dwóch, ale nie pamiętam ..

oo i doładować konto bo raz korzystałam ;)
Dokładnie, zawsze to jakiś grosz. A jak się ma trochę czasu to czemu nie spróbować. Jak ktoś jest negatywnie do wszystkiego nastawiony to nie ma ani grosza a tak prezent za 160 zł to już musi być fajny prezent podejrzewam że jest z czego wybrać.
też korzystam z tego panelu, co ktoś wyżej linka wkleił ...
szału nie ma, ale jestem tam dobrych kilka lat, wypełniam ankiety od niechcenia, zawsze to chwilkę zajmuje, więc nic mnie nie kosztuje, a mam uzbierane już punktów tyle, że mogę wymienić na prezent za 160 zł ;)

niby nic, przy tak długiej aktywności, ale zawsze to jakiś grosz
ale jak tam sie tam zaresjestrować ponoć telefonicznie wyczytałam
panel.norstat.pl
ja czasem ankiety wypełniam z tej stronki: panel.norsat.pl , oni w bonach Sodexho wypłacają albo na PAH można wpłacić; jeden bon na 20zł dostałam raz nagle, niespodzianka w skrzynce, ale to było po roku prawie chyba ;) bo ankiety konkretnych osób dotyczą i czasem nie można zebrać max punktów. No ale potwierdzam, że są uczciwi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ehhh życie ;-) a co do pracy w domu ...pamiętam jak zgłosiłam się do firmy z Gdańska która potrzebowała ludzi do przeplatania takich maluteńkich drucików , które trzeba było przeplatać przez maluteńkie oczka dwa razy w bardzo dokładny sposób - pomyślałam spoko co to za sztuka? w domu zawsze znajdzie się trochę czasu :-) poszłam, usiadłam miła pani zademonstrowała mi raz....dwa.... i nadeszła moja kolej - 10 min! 10 min i nie mogłam zrobić ani jednego tak by było idealnie! Pani grzecznie powiedziała że się nie obrazi jak się poddam bo już bardzo wiele osób było przedemną i nikt się nie zdecydował na to zadanie :-).
Ups...:(
Dziewczyny, ja się kiedyś w to bawiłam! nie warto! na początkudla zachęty duyżo ankiet, a potem nic! nic! powoli coraz mniej tak aby nie dotrzeć do danej kwoty. Strata czasu....ja go straciłam :P
zle napisalam mailam na mysli ze nie jest to niebezpieczne - mowie o epanel, ibis, askgfk a o reszcie nie wiem
ja wypelniam ankiety z epanelu, ibis itp i za punkty dostalam kase ale jest ona drobna np 50 zl, raz czajnik wybralam itp nie jest to bezpiexczne bo dostaje meila ze jest ankieta wypelniam ja po zalogowaniu i zbieraja sie punkty po zebraniu okreslonej liczby mozna wymienic na kase lub rzeczy
Jak zrobisz sobie konto z dwóch moich linkow to jestes na dwoch podobnych stronach. Z dwoch stron, z samych ankiet wychodzi Ci miesiecznie 6800zł nie wstając z kanapy:) Bo pewnie dwie osoby nie mogą mieć tego samego maila do paypala. Ale jesli Twoj maz ma konto w banku... to już 13 600:) Nie to jednak jest za piękne :P
Mnie też to zastanawia, płacą niemalo a pokazują mi wciąż te same reklamy. Te 15 sek tez jest irytujace, ale moze musimy czasowke wyrobic heheh. co do kasy może dla nas to dużo a dla nich normalna stawka no nie wiem. A na paypal wpisujesz mail nazwisko imie chyba telefon adres a pozniej jak to zrobisz wszystko to z boku jest powiaz z karta kredytowa czy cos takiego. no bo jak inaczej przelac pozniej z paypal na swoje konto? zakladajac ze nie chcesz zarabiac tej kasy tylko na zakupy internetowe. My z mezem juz raz to robilismy na jego konto i oni zabieraja jednego dnia 6 zl a drugiego to 6 zl oddaja nie pamietam juz po co. Ale to bezpieczne nie trzeba sie bac. My tak do siostry do stanow kase wysylamy ona do nas , czasami jak sobie cos od niej zamawiam itd.
P.S. mogłabyś się zarejestrować jako nowy uzytkownik i mieć 6 reklam dziennie :P
oglądam, wypełniam, nie żądali ode mnie podania numeru tej karty

zastanawia mnie po co trzeba odczekać 15 sek. żeby zatwierdzić odpowiedź?
I czy faktycznie opłaca im się płacić aż 14$ za 1 ankietę i to w dodatku w przypadku kiedy te reklamy się powtarzają?

dziwne.... no ale nic, skoro siedzę i nic nie robię to mogę siedzieć i klikać
do góry