Widok

Praca w oceanic

Otrzymałem oferte pracy w firmie oceanic w trąbkach małych czy ktoś wie coś na temat tej firmy zarobki atmosfera pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam kiedyś na rozmowie w Sopocie. W biurze, po studiach nie byli w stanie zaoferować 2 tys na reke jakies 2-3 lata temu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kolejna która myśli że papierek potwierdzający ukończenie uczelni stawią ją na lepszej pozycji !! Zdobądź doświadczenie potem rozmawiaj o kasie !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
a na jakie stanowisko?
Nie polecam pracy w tej firmie. Skostniała struktura, rodzinna firma w której trzeba wiedzieć z kim rozmawiać. Koleżanki w dziale fajne ale jeżeli chodzi o kierowniczki to żenada. Nie można liczyć na podwyżki ani nagrody a jedyne co może spotkać to wygarnięcie najmniejszego błędu. Ta firma wydaje się być fajna tylko w reklamach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fakt, firma rodzinna i nie wszyscy traktowani są jednakowo.
Atmosrefa akceptowalna. Pracowałam już w dużo gorszych firmach.
Ciężko było coś załatwić, odsyłanie od drzwi do drzwi. Jeśli nie jesteś asertywny, to masa obowiązków zapewniona, bez odzwierciedlenia w wypłacie.
Nie odradzam tej firmy, ale też specjalnie jej nie polecam.
Ocena neutralna:)
Wogóle odradzam prace w rodzinnych firmach ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan Prezes krocie zarabia a nie jest włascicielem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Własny biznes do 40 tyś zł (24 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry