Widok

Praca w wakacje.pl

Jakie warunki? atmosfera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie świetna opcja z pracą na wakacje to kelnerowanie lub bycie kucharzem - http://www.postawnaswoim.pl/kariera/jak-zostac-kucharzem/. Sama mam takie doświadczenie i wiele się przez ten czas spędzony w profesjonalnej kuchni nauczyłam.
Jeśli poszukujecie pracy dodatkowej na weekendy, można zatrudnić się jako hostessa. Wiem, że firma http://www.individual.pl szuka dziewczyn na eventy i innego tego typu wydarzenia. To agencja hostess i modelek, działają na terenie wszystkich większych miast.
chętnie dowiem się prawdy o pracy w tej firmie od osoby, która nie ściemnia i nie jest nasłana przez pracodawcę. parrannoix@wp.pl
też tam pracuje i brednie to Ty piszesz :) jedni przychodzą, drudzy odchodzą ( sory, są zwalniani ), premia teraz to tylko wspomnienie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mogę tego czytać. Jakie wy bzdury piszecie! tak się składa, że praxcuje w wakacje.pl i powiem wam, że żadna praca nie dawała mu takiej satysfakcji. jeżeli tego nie czujesz i nie interesujesz się turystyka, fakt - zarobisz 1300. premie są naprawdę bardzo fajnie jeśli tylko jesteś zaradny, potrafisz Sprzedawać oraz kochasz podróże. W jak każdej pracy - jest różnie. szkolenie trwa dwa tygodnie i jest bezpłatne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
moja koleżanka tam pracuje na call center, ma 1300 na reke, czyli najniższa krajowa jakby nie patrzeć... a za szkolenia nic nie płacą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Odradzam !!!! Ciągła rotacja i tylko wynik, a i to nie gwarantuje Ci,że Cię pewnego dnia nie wyleją za byle co....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ile na ręke można wyciągnąć? są jakieś szkolenia wcześniej? Ile godz dziennie się pracuje?
Zapomnij. Kiedyś było fajnie, teraz koszmar, płace spadły i ludzie już tez inni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry