Widok

Pralka automat

Przyjmę pralkę automatyczną mało używaną - sprawną
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

a ja przyjmę podkaszarkę najlepiej nową spalinową, piekarnik Whirlpool 6 zmysł nówke, mikrofale do zabudowy i materiały na 2 szafy wnękowe, najlepiej z takim podwójnym drążkiem na sprężynie co mogę nim ruszać góra-dół
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przyjmę działkę budowlaną w Baninie - tylko minimum 10 arów.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak tak każdy chce se, tu od kogoś coś przyjąć ,to i ja poproszę kurde:)
No więc ja se przyjmę grilla ,rozpalonego już i z kiełbaskami i jeszcze ze 4 browarki :)
P.s Jakby jeszcze kto miał butelkę dobrej whisky,to też mogę go przyjąć u siebie :)

Pozdrawiam lubiący przyjęcia Zdzisek
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyjmę samochód z małym przebiegiem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyjmę pieniądze w każdej ilości.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyjmę żonę mało używaną - sprawną intelektualnie ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jednorożce nie istnieją :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo przykre, znalazłam się w trudnej sytuacji materialnej zepsuła mi się pralka, może ktoś ma zbędną, nie używa i chciałby oddać lub za niewielką kwotę odsprzedać, a tu żarty ludzie sobie stroją przykre ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest różnica między proszeniem o pralkę jakąkolwiek a deklaracja chęci przyjęcia pralki i to jeszcze mało używanej! Teraz to każdy biedny wybrzydza.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może na sprzedaż.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Teraz to każdy biedny wybrzydza.

Ze 3 lata temu, kiedy zamieszkałem w obecnym mieszkaniu, dałem ogłoszenie o sprzedaży pralki.
Była "jak nowa". Stan zarówno wizualny jak i techniczny bez zarzutu. Poprzedni mieszkańcy jej nie zabrali, bo była im niepotrzebna.
Mi też nie była potrzebna - miałem swoją, ładowaną od góry, która nieskończenie lepiej pasowała mi do wizji mieszkania niż ta, ładowana od frontu.
Wystawiłem ją za 100 zł.
Zero zainteresowania przez jakieś 3 m-ce. Dopiero jak wpadłem w desperację, bo znacząco mi przeszkadzała i wystawiłem za darmo, ktoś ŁASKAWIE się po nią zgłosił.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to tylko oznacza, że Polakom się bardzo dobrze powodzi, co chyba powinno nas cieszyć...?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

do góry