Widok
Pranie pościeli wełnianej -gdzie?help!
Witam,
mam kołdrę wełnianą, której używam jako narzuty i od dłuższego czasu chce ją uprać, ale nie bardzo wiem gdzie można oddać do prania takie cudo, aby odebrać czystą, nie zniszczoną kołdrę i koszt był jakiś przyzwoity.
czy możecie polecić jakieś dobre pralnie, zakłady czyszczące, szczególnie z Gdyni?
A może ktoś ma inny sposób na wyczyszczenie takiej kołdry czy koca?
mam kołdrę wełnianą, której używam jako narzuty i od dłuższego czasu chce ją uprać, ale nie bardzo wiem gdzie można oddać do prania takie cudo, aby odebrać czystą, nie zniszczoną kołdrę i koszt był jakiś przyzwoity.
czy możecie polecić jakieś dobre pralnie, zakłady czyszczące, szczególnie z Gdyni?
A może ktoś ma inny sposób na wyczyszczenie takiej kołdry czy koca?
a pościel jak odbierasz jest zupełnie sucha czy jeszcze trzeba ją dosuszać no i czy ma jakiś zapach szczególny?Czy musisz zawozić tam jakiś specjalny płyn do prania wełny razem z pościelą, czy już wszystko mają na miejscu i płacisz za całość usługi?
z góry dzięki na info:)
A może ktoś zna jeszcze jakieś miejsca z Gdyni?
z góry dzięki na info:)
A może ktoś zna jeszcze jakieś miejsca z Gdyni?
Eko Laguna w Gdyni
oddaję raz na pół roku kołdrę 200 na 180
dwa tyg temu płaciłam 48 zł chyba
nic nie trzeba dawać, mają wszystko swoje
jeśli chodzi o to czy such to zależy czy Ci się spieszy z odbiorem, czy nie :) jak poczekasz kilka dni (2-4) to odbierasz całkiem suchą, a jak chcesz następnego dnia to jest jeszcze wilgotna (odbierałam raz taką bo później nie miałam jak pojechać i musiałam ją w domu jeszcze rozwiesić)
oddaję raz na pół roku kołdrę 200 na 180
dwa tyg temu płaciłam 48 zł chyba
nic nie trzeba dawać, mają wszystko swoje
jeśli chodzi o to czy such to zależy czy Ci się spieszy z odbiorem, czy nie :) jak poczekasz kilka dni (2-4) to odbierasz całkiem suchą, a jak chcesz następnego dnia to jest jeszcze wilgotna (odbierałam raz taką bo później nie miałam jak pojechać i musiałam ją w domu jeszcze rozwiesić)