Widok
Prawdziwy relax!
Obsługa, oferta, klimat i wystrój są naprawdę super, od samego wejścia klient jest mile obsłużony, a wnętrze salonu i nastrój jaki tu panuje działają relaksująco i uspokajająco. Cennik jest nadal adekwatny do jakości usług (naturalne produkty, sterylizacja narzędzi etc.). Jestem stałą klientką, podwyżki cen praktycznie nie zauważyłam. Zdecydowanie polecam ;-)
Moja ocena
COSMEO
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
Pozazdrościć takich "klientek", które nie zauważyły podwyżki cen ;)
Ja osobiście bardzo lubię wasz salon, chociaż nie jestem stałą klientką (tzn. przychodzę co jakiś czas). Poprzednio byłam w połowie lipca i ostatnio we wrześniu - miałam dokładnie te same zabiegi i bardzo zdziwiłam się na końcu wizyty płacąc przy recepcji :( Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o podwyżce :( Plus za miłą obsługę i relaksujące dźwięki dobiegające z akwarium, minus za zmianę cennika oraz brak możliwości płacenia kartą.
Ja osobiście bardzo lubię wasz salon, chociaż nie jestem stałą klientką (tzn. przychodzę co jakiś czas). Poprzednio byłam w połowie lipca i ostatnio we wrześniu - miałam dokładnie te same zabiegi i bardzo zdziwiłam się na końcu wizyty płacąc przy recepcji :( Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o podwyżce :( Plus za miłą obsługę i relaksujące dźwięki dobiegające z akwarium, minus za zmianę cennika oraz brak możliwości płacenia kartą.
Cennik wcale nie zmienił się aż tak drastycznie, jak piszą niektóre panie. Jestem pewna, że te podwyżki były konieczne. Jak na taki standard usług, miłą obsługę i przyjemne wnętrze ceny są nadal atrakcyjne w porównaniu do wielu salonów w centrum Gdyni.
A kartą można już płacić i to bez kwoty minimalnej (jeszcze nie płaciłam, ale widziałam tę informację na fejsie)!
Polecam kobiece środy, czyli -20%. Japoński jest wtedy za 36zł! (dla porównania w podwarszawskim nędznym saloniku kosztuje 90zł).
A kartą można już płacić i to bez kwoty minimalnej (jeszcze nie płaciłam, ale widziałam tę informację na fejsie)!
Polecam kobiece środy, czyli -20%. Japoński jest wtedy za 36zł! (dla porównania w podwarszawskim nędznym saloniku kosztuje 90zł).