Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Potrzebowałem części do Astry wątek zamknięty Na szczęście w tym sklepie dostałem czego potrzebowałem. Pan, z którym...
~Kamil Zierke
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lipca 2016

Doradztwo wątek zamknięty Sympatyczny i rzeczowy pan udzielił mi informacji n/t felg do Opla Corsy, bez...
~Stanisław
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 maja 2015

ściemniacz i nie dotrzymouje slowa wątek zamknięty miałem zamówione wahacze oraz podpore do ukladu kierowniczego i dogadana...
~klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 stycznia 2015

a ja nie jestem zadowolony wątek zamknięty Witam Ja nie jestem zadowolony bo kupiłem u pana Czeskiego właściciela...
~roman
-

dodano: 23 listopada 2014

części wątek zamknięty znalazłem ten sklep przypadkiem ,poszukiwałem bardzo drobnej cześci do...
~kielczanin
-

dodano: 1 września 2014

Entuzjasta wątek zamknięty Dobra cena, ogromny wybór wraz z miłą obsługą. Więcej takich sklepów poproszę.
~Dariusz
-

dodano: 26 maja 2014

Rewelacja!!! wątek zamknięty Jestem klientem Pro-Eko od blisko 10 lat i zawsze mogłem liczyć na fachową i...
~Bogdan
-

dodano: 30 kwietnia 2014

Super obsługa, polecam wszystkim ! wątek zamknięty Szukałem tanich klocków do Astry G w różnych hurtowniach. Ten sklep znalazłem...
~Krzysztof
-

dodano: 13 marca 2014

Ceny niskie wątek zamknięty Jestem stałą klientką tego sklepu, super podejście do klienta - jak potrzeba...
~Anna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 stycznia 2014

Astra F wątek zamknięty Sklep w jak najlepszym porządku. Obsługa z profesjonalnym podejściem do...
~BarteK.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 listopada 2013

dobrze zaopatrzony, ale... wątek zamknięty sklep zaopatrzony dobrze, a jak brak części to kolejnego dnia już są tanio...
~joystick
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2012

Zadowolony! wątek zamknięty Wszystkim moim znajomym polecam ten obiekt.Mimo odległości 50 km tylko tutaj...
~TP
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 lipca 2011

i to jest sklep wątek zamknięty Bardzo polecam wszystkim którzy szukaja cześci do swoich autek :)))
~Gordi
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 marca 2011

prawdziwy sklep wątek zamknięty z czesciami, oryginaly w cenach zamiennikow, pan Mirek fachura, wszystko do...
~despero
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 listopada 2010

super wątek zamknięty super
~Seba
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 września 2010

jak dla mnie bomba :) wątek zamknięty Robiłem tam zakupy już kilka razy do różnych samochodów i zawsze części...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 marca 2009

FACHOWO I TANIO wątek zamknięty DORADZĄ,POMOGĄ-DOBRZE ZAOPATRZONY SKLEP.POMIMO ŻE W LOGO FIRMA MA ZNACZEK...
~SYNEK
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 29 lutego 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

17

wątków

do góry