Widok

Próba generlana na Jurze przed rowerowym Harpaganem

Zapraszamy na "Jurajską Odyseję" - Rowerowy Maraton na Orientację. Zawody stanowić mogą idealny etap przygotowań do Harpagana. Zapewniamy specjane wydanie kolorowej mapy 1:50 000 z wdrukowaną trasą. O urokach jesiennej Jury nie ma nawet co pisać. Szczegóły na stronie: http://www.compass.krakow.pl/odyseja/
Zatem-mam nadzieję- do zobaczenia na Jurze a potem w Borach Tucholskich
RoT
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo interesująca i kusząca propozycja. Szkoda, że koliduje z terminem Próby Mamuta. Z wielkim żalem na trening i próbę generalną przed Harpaganem wybieram Wejherowo i Próbę Mamuta.
Pozdrawiam wszystkich, Krzysztof W.
Nom blisko mam więc pewnikiem będę... dosyć ciekawe to rozłożenie trasy na 2 dni po 100 km.

Taki mały kwiateq :
"Trasa zawodów będzie wykreślona na mapie." Pewnie chodzi o oznaczenie punktów kontrolnych na mapie a nie o wykreślenie trasy ale kiej ich wie :).
Przejachanie 200 km w dwa dni na dwa tygodnie przed Harpaganem to bardzo przydatny etap przygotowawczy. Tym bardziej ,że można sprawdzić pewne rozwiązania sprzetowe: rower, mapnik.
Zatem zdecydowanie warto wystartować, tym bardziej ,że Ogrodzieniec to prawie centrum Polski
Hej RoT, ja Trochę OT, czy te mapniki zaprezentowane na stronie można by zamówić sobie do domku? BO nie mam kasy przyjechać na zawody więc ,mnie tam nie będzie, a nad mapnikiem się poważnie zastanawiam. I jeszcze jak mógłbyś mnie odesłać do jakichś fotek tych mapników(raczej tych tańszych:) To byłbym całkowicie usatysfakcjonowany. Przepraszam za problema i pzdr.
crow