Widok

Problem z RENOMA

Witam,
Dziś zostałem złapany rzekomo bez biletu. Bilet miałem wykupiony z góry na 30dni tj do 5 grudnia. Po prostu legitymacji studencka przestała sie komunikować z czytnikiem, gdzie jeszcze 20 min temu mialem kontrole i wszystko bylo ok. Koniec końców załatwiłem sobie tego samego dnia nowa kartę miejską, zapłaciłem za nią 10zl. Poszedłem do RENOMY po unieważnienie mandatu a oni chcą ode mnie 18zl. Pytam sie ZA CO?! Czy jest na to jakiś sposób
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest ,zapłacić 18zł .To koszty operacyjne .
Niestety. Trzeba zapłacić.
Zawsze możesz napisać pismo iż nie z Twojej winy kontroler nie mógł odczytać twojej karty (tak w skrócie).
A po za tym z tego co wiem, przy zakupie biletu, wydawany jest "kartkowy bilet" poświadczający iż kupiony został kiedy, na ile i za ile. Tak na wypadek właśnie jakby karta nie mogłabyć zczytana.

A tak by pocieszyć. ^^
Kolega dostał mandat za to że kierowca nie miał jak mu wydać z 4 zł :)
Pomyśl co on ma za problem :)
http://pl.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201310

Zapraszam do oglądania i zamawiania.
dokładnie dowód zakupu biletu - paragon zawsze trzymaj przy pupie ;)
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne

Inne tematy z forum Inne

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (11 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

Pomysły na prezenty (51 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

do góry