Widok

Problem z RENOMA

Witam,
Dziś zostałem złapany rzekomo bez biletu. Bilet miałem wykupiony z góry na 30dni tj do 5 grudnia. Po prostu legitymacji studencka przestała sie komunikować z czytnikiem, gdzie jeszcze 20 min temu mialem kontrole i wszystko bylo ok. Koniec końców załatwiłem sobie tego samego dnia nowa kartę miejską, zapłaciłem za nią 10zl. Poszedłem do RENOMY po unieważnienie mandatu a oni chcą ode mnie 18zl. Pytam sie ZA CO?! Czy jest na to jakiś sposób
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest ,zapłacić 18zł .To koszty operacyjne .
Niestety. Trzeba zapłacić.
Zawsze możesz napisać pismo iż nie z Twojej winy kontroler nie mógł odczytać twojej karty (tak w skrócie).
A po za tym z tego co wiem, przy zakupie biletu, wydawany jest "kartkowy bilet" poświadczający iż kupiony został kiedy, na ile i za ile. Tak na wypadek właśnie jakby karta nie mogłabyć zczytana.

A tak by pocieszyć. ^^
Kolega dostał mandat za to że kierowca nie miał jak mu wydać z 4 zł :)
Pomyśl co on ma za problem :)
http://pl.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201310

Zapraszam do oglądania i zamawiania.
dokładnie dowód zakupu biletu - paragon zawsze trzymaj przy pupie ;)
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne

Inne tematy z forum Inne

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (11 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

Subway Princess Runner Mod APK (7 odpowiedzi)

Możesz pobrać darmową wersję gry biegacza księżniczki metra, a następnie pobrać jej modową...

Upadłość Konsumencka proszę o namiary (26 odpowiedzi)

Bardzo Was proszę o podanie namiarów na prawnika/prawników którzy dobrze znają temat związany z...

do góry