Widok

Problem z autem - Vectra B 1.6 16v

Nie mogę odpalić autka... Stało sobie 3 dni nieużywane, chciałem je odpalić żeby trochę pochodziło, no i d*pka, kręci, ale nie odpala, nie wiem o co chodzi. Jeszcze 3 dni zrobiłem krótką trasę i nic się nie działo...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po ulewie nie mogę jej odpalić-to jest 1,6 16v LPG
tamta Vectra może nie czeka, ale ja z tej rady korzystam i mi na pewno się przyda informacja o możliwych opcjach ,zwłaszcza, że sensowna.
jedna osoba pisze na forum zapytanie, a potem czyta to kilka tysięcy , bo ma podobny problem.
jakim trzeba być nieogarniętym mośkiem, by to pojąć ???????
forum jest dla tysiąca ludzi, nie tylko dla jednej zaczynającej wątek.
a autor wątku - badziewiarz !, najwyraźniej olał tych, co starali sie mu pomóc i nie raczył łaskawie napisać, jak i czy naprawił auto i co było przyczyną awarii.
wieśniactwo i prostata umysłowa

ps. mam akurat podobny problem, kręci, ale nie odpala, a jeżdziłem dość długo na totalnej rezerwie, aż nim telepało czasem. podejrzewam więc pompe paliwa / świece wymienilem dla spokoju, choć stare 6 letnie, były w stanie idealnym jak sie okazało /
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wykazałeś się gościu inteligencją, taki sam ćwok jesteś, jak poprzednicy. Wejdź na fora danej marki a nie plotkarskie. To co napisałeś o jeździe na totalnej rezerwie i sześcioletnich świecach świadczy tylko o tym, że powinieneś jeździć autobusem gamoniu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moduł ma cewko :-)
A co robiłeś PRZED tym postojem? Była jakaś dłuższa trasa, itp., czy codzienne użytkowanie?
ja poprosilbym taki pdf,wszedzie go szukam
e-mail lavey.26@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry