Widok

Problem z bezdomnym Karwiny III - też taki macie ?

Od sierpnia lokalny bezdomny znany ze spania na przystankach, ławkach, na trawie wbija nam się często w nocy na klatkę schodową na Baczyńskiego 2. Strasznie śmierdzi kałem, brudem i wszystkim innym. Próbowałem go osobiście wyrzucić z klatki, ale nie chciał się ruszyć, dzwonienie na Straż Miejską nic nie dają bo mają gdzieś i nie przyjeżdżają. Od sąsiadów dowiedziałem się, że raz był bardzo agresywny, uderzał ręką w okno i mówił, że komuś coś zrobi. Chciałem się dowiedzieć czy jakieś inne bloki mają ten sam problem ? I zastanawiam się jak z tej sytuacji wybrnąć ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Otróć gada muchomorami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie śmierdzi ci Męda Szczurek ? Jesteś upośledzonym s. Synem !
Cywilizacja humanizmem się mierzy !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

jak próbowałeś go wyrzucić? czy ty masz sumienie?

ja znam jego życiorys, on jest chory daj mu spokój.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak jest chory to przyjmij go do domu i się nim zaopiekuj. A tak naprawdę jak znasz jego życiorys i faktycznie jest chory to mógłbyś mu pomóc........

przychodzi tam jeszcze na klatkę?

Przyszedł ostatnio i zadzwonił do mnie, że zupke mam mu zagrzac !!!!! Śmierdzący kałem, moczem itp. Na dodatek dwukrotnie spotkałem go ostatnio w centrum Gdyni. Drapal swoje stopy non stop, które są zagrzybiałe. Taka osoba to bomba grzybów i reszty g...a chodząca po naszych klatkach i roznoszaca wszystko na klatce!!!!!

ja go uwielbiam jest bardzo przystojny mimo swojego brudu, gdyby nie jego bieda i choroba umysłowa to miał by powodzenie
a z ta zupą to prawda że prosi po sąsiadach? czy straż miejska wygania go z klatki?
próbowałeś z nim porozmawiać?

dałeś mu tą zupę?

gdzie jest ten bezdomny? ,nie widuje go już, wie ktoś może?

Na Iwaszkiewicza. Też śpi na klatce i prosi o zupe o 22:00...

Inne tematy z forum Karwiny

angielski Early Stage (3 odpowiedzi)

Czy ktoś ma jakieś opinie o tej szkole językowej? Prowadzą zajęcia w szkołach.

Nowe Karwiny (17 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w dzielnicy Karwiny, a więc w okolicy, gdzie od lat istnieje rozwinięta...

do góry