Widok

Problem z mysza przewodowa .

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Mam problem z mysza przewodowa . Od czasu do czasu zawiesza sie ( nie dziala ) . Pojawia sie komunikat - " Nie rozpoznano urzadzenia USB " . Nie wiem , co robic . Bardzo prosze o skuteczna rade .
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

zmienić mysz na bezprzewodową. albo kupić kota ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Super rada , na taka czekalam . Bardzo mi pomogla . Dzieki !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dziekuje Anonimowi za rade . Jest super ! Na taka wlasnie czekalam . Anonim rozwiazal moj problem . Wielkie dzieki !

Mysz to koszt kilkudziesięciu złotych, obecnie prawie w ogóle nie stosuję się myszy przewodowych. Jeśli jednak zależy Pani na takiej, to zalecam wymianę, najprawdopodobniej z racji wieku sprzętu zachodzi jakiś problem.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dziekuje za rade . Zrobie tak , jak Pan radzi Panie Przemku - kupie nowa mysz . Pozdrawiam serdecznie !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo , bardzo dziekuje Panie Przemku za rade . Kupilam nowa mysz i wszystko jest okey ( dziala jak dawniej - bez problemu ) . Nie ma to jak fachowa pomoc ! Oby bylo wiecej takich madrych i zyczliwych osob jak Pan . Pozdrawiam Pana serdecznie ! Joanna .

A wystarczyło starą myszkę przeczyścić...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to zrobic ? Jak sie czysci myszke ? Juz za pozno . Zostala wyrzucona . Ale dziekuje za rade . Pozdrawiam !

Inne tematy z forum Technologie

gry online (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam pytanie do hazardzistów. Powiedz mi Czy próbowałeś grać na polskich zasobach...

Ochrona telefonu (17 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...

do góry