Widok

Problem z torrentami w UPC

Inne Temat dostępny też na forum:
Witam mieszkam w Gdańsku i od nie dawna mam internet z UPC (8mbit). Jak do tej pory wszystko było w porządku, ale od kilku dni mam następujący problem: gdy uruchamiam program, który obsługuje torrenty (VUZE) to automatycznie rozłącza mi się internet ;/
Nie wiem w czym problem...Gdy wyłączę VUZE i zresetuje kartę sieciową w komputerze to net śmiga dobrze, ale tylko do chwili, gdy znowu uruchomię VUZE...
Jeśli ktoś miał lub ma podobny problem to zachęcam dołączyć się do tego forum :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje gg 801072

napisz jak nawet bd niedostepny zwykle jestem to pogadamy
Chyba problem rozwiązany...
Dzięki pomocy pewnego kolegi zmieniłem program na "uTorrent" i jak na razie wszystko jest OK.
Przyznam, że teraz podczas ściągania trochę przymula jak chodzę po stronach, ale może się rozbuja ;)
Jak coś się zmieni dam znać...
Pozdro...

Inne tematy z forum Śródmieście

Która lokalizacja lepsza do mieszkania? Gdańsk, Sopot czy Gdynia? (93 odpowiedzi)

Witajcie, nie jestem z 3city a planuje zakup mieszkania. Nie wiem jednak która lokalizacja jest...

Kamienna Grobla (5 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

Marina Bay Gdynia (12 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie w samym centrum Gdyni, tuż przy Skwerze Kościuszki. To jedna z najbardziej...

do góry