Widok

Problem z zakupem biletów MZKZG

Aktualnie niemożliwe jest zakupienie okresowych biletów łączonych MZKZG+KOLEJ. Po wybraniu strefy cena nie jest pobierana z systemu.
Sytuacja utrzymuje się od przynajmniej dwóch dni, brak odpowiedzi na maile reklamacyjne.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem jak jest teraz, bo od 1,5 roku nie kupuję, ale kiedyś była różnica taka, że przez internet wszystko było na jednej karcie, natomiast w kasie to część była doładowana na karcie, a dodatkowo wydawali wydrukowaną część kolejową i zawsze trzeba było mieć przy sobie obie części. Więc wygodniej było jak się kupowało przez internet.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli tam pracują profesjonaliści, to po co w takich punktach jest dodatkowo wystawiony czytnik kart miesięcznych? Nawet sam pracodawca nie ufa swoim pracownikom, skoro pozwala klientom sprawdzić, czy bilet rzeczywiście został odpowiednio nabity.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

2 dni świąteczne wone od pracy ma aparat.aplikacja..tez chce odpoczac. Ferie są brak studentów uczniów limit wyczerpał się na ten rok..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można zakupić/doładować kartę w niektórych kasach SKM (na pewno w Wejherowie i Redzie, w innych nie kupowałem) ale pytanie czy to inny system czy w kasach też może mają ten błąd?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

czekają na podwyższę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten typ biletu chyba jest tylko internetowo, jako doładowanie karty elektronicznej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Poprawna, od drugiego stycznia do pierwszego lutego. Zresztą liczy automatycznie, podaje się tylko początkową
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

przez internet niebezpiecznie jest kupowac takie rzeczy

ja to wole w kasie, tam pracuje profesjonalista
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

:)

Zła data od-do!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na maila mają czas żeby odpowiedzieć w ciągu dwóch tygodni. Nie lepiej zakupić bilet okresowy gdzieś stacjonarnie? Chyba byłoby szybciej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ok, bez odbioru.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry