Widok

Problem z zalogowaniem się na forum

Doznałam dziś przewielkiej potrzeby zalogowania się na forum ..no i się zaczęło :-(

Nick pod którym chciałam tu istnieć okazał się zajęty :-(
Poprawiłam nick tzn napisałam go zdrobniale- też zajęty,
ale ponieważ szybko się nie poddaję do nicku dopisałam imię- też coś tam ......że niby polskie znaki i inne d....elki

PODDAJĘ SIĘ- ale chciałam :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
@Cross:

Też mi się tak wydaje. Bo do zdjęć hasła nikt nie dostanie. Raz jeden ktos w swej naiwności podał hasło "nieuczestnikowi". Dostał należne zj*bki i mam nadzieję, że więcej się to nie powtórzy.
A co do kiedyś wklejonego pliku tekstowego.. właśnie uznałem, że nadszedł "stosowny czas" i Otojka dostała hasło ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeczytałam tę informację
Teraz mnie zaciekawiłeś Sadyś. 😉 Kto komu bezprawnie udostępnił hasło?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Stara sprawa, sprzed bodaj 2 lat i nie warto do niej wracać, szczególnie, że winowajca wyraził skruchę a przewinienie nie było skutkiem złych intencji.
Po prostu ktoś go o to hasło poprosił (nie pamiętam już, kto) a on w swej naiwności je podał, nie weryfikując osoby proszącego.
Zresztą.. sam winowajca od dawna się na Forum nie pojawia, zatem grzebanie w zaszłościach sensu nie ma. Zawsze może się jakiś "wypadek przy pracy" zdarzyć ;)
Zresztą... jakby dobrze policzyć, to przez nasze ogniska przewinęła się przynajmniej setka osób (jak nie lepiej). Część z nich była dwa razy: pierwszy i ostatni. Niektórych osób nawet bym nie poznał na ulicy.
Możemy być w 100% pewni, że jak tylko zaczniemy np. robić karierę w polityce, to nasze ogniskowe zdjęcia trafią do Faktu czy Superekspresu - o Pudelku nie wspominając :D
Jestem z miasta...

Inne tematy z forum O forum

nie mogę dodac ogłoszeń (5 odpowiedzi)

witam, proszę o sprawdzenie, wyskakuje mi jakis błąd jeśli chcę dodac na sprzedaz samochód?

do góry