Widok

Problemy społeczne gospodarcze i przestrzenne Suchanina.

Jakie problemy społeczne, gospodarcze oraz przestrzenne pojawiają się w dzielnicy Suchanino ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Główny problem - zanieczyszczenie atmosfery przez palenie w piecach plastikowymi butelkami, fornirowanymi płytami meblowymi i innym świństwem - radzę przejść się wieczorem w okolicy ul. Kurpińskiego czy Otwartej - można się udusić!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie ma
Nie ma? A gdzie mieszkasz, w apartamentowcu w Warszawie?
sobieskiego, zimą nie da się zejść z Wagnera tak oblodzone, gdy jest odwilż a idzie się tym cienkim chodnikiem w stronę metalówy to można zostać uwalonym błotem od autobusu lub innego auta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram, miasto nie tylko nie odśnieża tego kawałka zejsci z Wagnera ale ma tez gdzieś czystośc... co tam w krzakach lezy od 100 lat...
Według mnie sporym problemem jest fakt, iż tak duże osiedle jak Suchanino, liczące sobie od 10 do 12 tysięcy mieszkańców, wciąż nie posiada Rady Dzielnicy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Schody za stacją paliw non stop brudne, zimą nie odśnnieieżane i nieremontowane - nie raz starsza osoba na nich sie przewraca.

Trochę mało śmietników - tych małych.

Nie respektowanie przez właścicieli psów zbierania odchodów po pupilach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tam zacznę zbierać psią kupkę dopiero wtedy, kiedy ludzie przestaną śmiecić, tłuc butelki, palić plastik w domkach na otwartej (i nie tylko). Psia kupka przy tym wszystkim to jest pikuś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja a zgłosiłeś gdzieś to, że palą śmieci w domkach czy tylko tutaj psioczysz ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry