Widok
Problemy z ogrzewaniem!!!!!!
Witam moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola i nie mam żadnych zastrzeżeń do personelu. Opieka jest rewelacyjna, panuje domowa atmosfera, ale ostatnio od jakiś trzech tygodni przedszkole ma poważne problemy z ogrzewaniem dzieci wręcz marzną, za każdym razem kiedy odbieram dziecko jest przemarznięte i to nie tylko moja opinia ale wielu rodziców z którymi się rozmawia. Może ktoś by się tym zainteresował? Tym bardziej że zima nie odpuszcza!!!!!
Moja ocena
Przedszkole nr 9 Pod Bukami
kategoria: Przedszkola
opieka: 5
zajęcia dodatkowe: 5
wyposażenie: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
4.6
* maksymalna ocena 6
PLAC ZABAW
Plac zabaw przy przedszkolu woła o pomstę do nieba. Piaskownica to brudny pył. Dzieci biegają bez opieki bo panie są na pogaduchach i czasem tylko wrzasna, zabawek nie ma, dzieci kopia doły w ziemi raczkami bo nie maja łopatek, chyba dyrektorka powinna się zainteresować co robi jej personel i sama zatroszczyc sie o plac zabaw.
do niejakiej Matyldy.
Widac, ze nie masz zadnego zajecia oprocz opieki nad wlasnym dzieckiem.
Moje dziecko chodzi juz drugi rok do tego przedszkola i wraca przeszczesliwe do domu, a nastepnego dnia z checia wraca do przedszkola.
Fakt nie ma opcji zebym sledzila nauczycielki bo w tym czasie jestem w pracy. Ale powiedz czego brakuje w zabawie dzieci na podworku?
Zanim wydasz opinie krzywdzaca idz i zapytaj Pania dyrektor o nurtujace cie sprawy.
Widac, ze nie masz zadnego zajecia oprocz opieki nad wlasnym dzieckiem.
Moje dziecko chodzi juz drugi rok do tego przedszkola i wraca przeszczesliwe do domu, a nastepnego dnia z checia wraca do przedszkola.
Fakt nie ma opcji zebym sledzila nauczycielki bo w tym czasie jestem w pracy. Ale powiedz czego brakuje w zabawie dzieci na podworku?
Zanim wydasz opinie krzywdzaca idz i zapytaj Pania dyrektor o nurtujace cie sprawy.