Widok

Proboszcz !!

Demptowo Temat dostępny też na forum:
Czy również spotkaliście się z a niechęcią naszego Proboszcza do parafian?

Pomijam kolędę, której długo nie zapomnę bo do przyjemnych nie należała, ale po próbie uzyskania dokumentów potrzebnych do zawarcia związku małżeńskiego w innym kościele stwierdzam, że coś tu jest nie na miejscu.

Do tej pory myślałem, że kapłan jest dla ludzi, przynajmniej, że lubi "pracować" z ludźmi i wśród ludzi...
Nasz Proboszcz chyba ma odmienny pogląd ....
popieram tę opinię 97 nie zgadzam się z tą opinią 14
Wanda, nie krzycz, wyłącz caps locka.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
Lepiej aby ich nie było wcale ...Pasibrzuchy, opilcy, nieroby i chciwusy.. Nie patrza na biednych tylko im dawać....A to najwiekszy grzech..A od ..Wiernych...Oczekują posłuszeństwa...Wstyd,
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ten proboszcz jest bardzo niedobrym ... pasterzem....I CHYBA CZŁOWIEKIEM..MAM URAZ OD KIEDY NIE CHCIAŁ WSTAWIĆ ZWŁOK MEGO MĘŻA DO KOŚCIOŁA..Za pogrzeb wziął 300 złotych a ja głodowałam...I on właśnie otworzył mi oczy ,że NIE CHCĘ BYĆ POCHOWANA PRZEZ TAKICH CZARNUCHÓW...

....Przepraszam ale NIEEEEEE
popieram tę opinię 70 nie zgadzam się z tą opinią 12
Ja bym się ucieszyła jakby dali nam jakiegoś normalnego proboszcza.
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 6
PROBOSZCZ SZUKA LUDZI DO ODŚNIEŻANIA A SAM SIEDZI I NIC NIE ROBI A JEST TAM TYLU NA PLEBANI JAK BY RANO WSTALI TO BY SOBIE POSPRZĄTALI
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jak stałam pod furtką kościelną 13.01.2013 (WOŚP) to mnie stamtąd wyganiał. twierdził ,że mu widok zasłaniam. Chyba sie bał,że nie starczy mu na papierosy , kto czuje jak mu śmierdzi z r**** kiedy udziela komunii?
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 9
Oj! Jak przyjdzie po kolędzie to wszystko będzie miał już w swoim kapowniku zapisane ,który nosi ze sobą.
Wystarczy ,że zajrzy do kapownika w czasie kolędy i od pewnego czasu do mnie też się już nie odzywa .
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 7
Szczerze?Nienawidzę naszego proboszcza.
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja już dawno zrezygnowałem z jego "usług".
popieram tę opinię 72 nie zgadzam się z tą opinią 4
Proboszcz bardzo niesympatyczny gbur,niereformowalny i zacofany. Nie zachęca młodzieży do chodzenia do kościoła,a wręcz przeciwnie.
popieram tę opinię 83 nie zgadzam się z tą opinią 7
Wszystko zgadza się ! Proboszcz na Pustkach Cisowskich nie jest lubiany przez parafian. Zasłużył sobie ,jak widać .
Na kolędzie też do zbyt miłego nie należał.
Powinien w kasie PKP kupić sobie bilet na pociąg w jedną stronę .
popieram tę opinię 97 nie zgadzam się z tą opinią 9
Popieram tę opinię. Nasz proboszcz ma tak prymitywne poczucie humoru, że aż niedobrze się robi. Traktuje parafię jak swój własny folwark a parafian jak chłopów pańszczyźnianych. Dawniej to był prawdziwy PROBOSZCZ, ks. Tadeusz Rogatka. Miał klasę, był dobry, skromny i szlachetny i mądry. Pozostawił po sobie pustkę, bo obecny kojarzy mi się z wielkimi skarbonami i klapami na ordery.
popieram tę opinię 107 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry