Widok
Próbował otworzyć drzwi podczas lądowania samolotu
Opinie do artykułu: Próbował otworzyć drzwi podczas lądowania samolotu.
Artykuł na temat: Straż Graniczna - interwencje, pokazy, zmiany kadrowe, zakupy i inne
Ignorował polecenia załogi, nie chciał zapiąć pasów, wreszcie próbował otworzyć boczne drzwi podczas podchodzenia do lądowania - kompletnie pijany 33-latek w ten sposób zakłócił lot z Doncaster do Gdańska.
W nocy z niedzieli na poniedziałek do płyty lotniska w Rębiechowie zbliżał się samolot rejsowy z Doncaster w Wielkiej Brytanii. Wśród pasażerów znajdował się 33-letni mieszkaniec województwa pomorskiego. Przez jego bezmyślność pozostali podróżni na długo zapamiętają ten lot. ...
Artykuł na temat: Straż Graniczna - interwencje, pokazy, zmiany kadrowe, zakupy i inne
Ignorował polecenia załogi, nie chciał zapiąć pasów, wreszcie próbował otworzyć boczne drzwi podczas podchodzenia do lądowania - kompletnie pijany 33-latek w ten sposób zakłócił lot z Doncaster do Gdańska.
W nocy z niedzieli na poniedziałek do płyty lotniska w Rębiechowie zbliżał się samolot rejsowy z Doncaster w Wielkiej Brytanii. Wśród pasażerów znajdował się 33-letni mieszkaniec województwa pomorskiego. Przez jego bezmyślność pozostali podróżni na długo zapamiętają ten lot. ...
Z drugiej strony ....
Kto pijanego kretyna wpuscił do samolotu? A jeśli był trzeźwy, to która "laska" sprzedawała mu alkohol do bólu? Rozumiem, że sprzedaż, słupki... normy trzeba wyrobić, a te lecą do góry ... Ale później masz efekt....
I nie jestem prorokiem, ale pewnie ktoś z rejestracją GDA po buraka podjechał ..... ?? No dobra ... GWE .... :-)
I nie jestem prorokiem, ale pewnie ktoś z rejestracją GDA po buraka podjechał ..... ?? No dobra ... GWE .... :-)
Mógł wejść trzeźwiutki
a alkohol kupić w bezcłowej.
Mandat pożal się Boże ale co zrobisz, takie przepisy i to sejm powinien je zmienić. Wystawiający nie ma innej możliwości. Mnie bardziej ciekawi czy linie lotnicze stosują jakieś restrykcje wobec takich osobników? Każdy taki rozrywkowicz powinien dostawać zakaz wstępu na jakikolwiek samolot danych linii.
Mandat pożal się Boże ale co zrobisz, takie przepisy i to sejm powinien je zmienić. Wystawiający nie ma innej możliwości. Mnie bardziej ciekawi czy linie lotnicze stosują jakieś restrykcje wobec takich osobników? Każdy taki rozrywkowicz powinien dostawać zakaz wstępu na jakikolwiek samolot danych linii.
No wlasnie. Tyle to ten bamber zarabia w jeden dzien .wiec co to za smieszna kara? 5 tysiecy albo 50 mu dolozyc, dozywotni zakaz latania ryanairem i zakaz wstepu na lotnisko to by polus zapamietal a tak to smieje sie z kolegami z wymiaru sprawiedliwosci otwierajac nastepna butelke ruskiego standartu.
tia...
Zgadzam się z zakazem wpuszczania nietrzeźwych. Ale jaki masz problem ze sprzedażą alkoholu na pokładzie? Wszystko jest dla ludzi. Jak ktoś jest alkomorświnem, to nie znaczy, że inni mają za niego obrywać. Poza tym, personel pokładowy może odmówić sprzedaży alkoholu, jeśli uzna, że ktoś wypił już za dużo.
Linie lotnicze mają takie listy, nie wiem jak wygląda wymienianie się z innymi liniami. Nawet na Trójmiasto był artykuł jak jednego pasażera wpisali na taką listę bo współpasażer zgłosił go załodze samoloty że ma broń czy inny zamach planuje. Facet był nie winny ale na następny lot nie chcieli mu sprzedać biletu/wpuścić na pokład.
zakaz alkoholu?
Akurat w piciu w samolocie nie widzę nic złego. To nie alkohol stanowi problem a ludzie go pijący. Tak się składa, że często latam samolotami bo muszę. Nie lubię tego zwłaszcza na długich trasach. I często korzystam z dobrodziejstw "lufy" czy inych cywilizowanych lini lotniczych. Ale nigdy ani ja ani moi towarzysze podróży nie robilsmy na pokładzie mówiąc trywialnie wiochy. Może to i słabe ale niektórzy podobnie jak ja muszą się trochę hmmm rozluźnić w trakcie lotu. Najprostszy sposób na stres i strach.
Co za pajac przez takich tylko zaostrzaja kontrolę i wgl sporo takich buraków lata wizzairem powinni na dzień dobry sprawdzać trzeźwość i wgl nie wpuszczać takiego delikwenta na poklad powinien wprowadzić całkowity zakaz podróżowania osób u których stwierdzono stężenie alkoholu i by nie dochodziło do takich sytuacji a właśnie alkohol często prowadzi do takich sytuacji.
Nie tylko kiedy sie leci.
Nasze bydlo nigdzie nie potrafi sie przyzwoicie zachowac. Napisal bym na ten temat dlugi artykul ale redakcja by go nie wydrukowala. Jedno wiem na pewno. Polakom nie powinna sie cofnac wiz do Stanow bo jeden gnojek psuje opinie calej polskiej spolecznosci za oceanem. Najgorsza to Lomza, czesc Malopolski i okolice Zambrowa....
Pić to trzeba umić ...
Jeden po wypiciu jest wesoły. Inny idzie spać. Jeszcze inny staje się agresywny lub zwyczajnie odwala mu korba. Każdy powinien wiedzieć, gdzie przebiega granica u niego. To jest jednak przymiot ludzi inteligentnych. Przykład ćwoka z samolotu pokazuje, że nie każdy powinien sięgać po alk.
powiem tak, czy same eunuchy wracały z tym obszymurem w tym samolocie ?
Panowie , czy Wy naprawdę nie macie jaj, aby złapać takiego koniosraja za łeb i przydusić co nieco ? chyba to nie jest takie trudne, aby zrobić z takim badziewiem porządek ? khurwa co za czasy, zapuszczą te pedalskie brody, wbiją się w rurki i mężczyzn udają, a hołota harcuje ...
500 zł mandatu za narażenie innych pasażerów i załogi na utratę życia?
To chyba kpina. Powinien mieć zarzut próby spowodowania katastrofy w ruchu powietrznym. Samolot na małej wysokości, czyli podczas lądowania, jest bardzo trudny do prowadzenia ze względu na bliskość ziemi (nadal groźną w przypadku ropzbicia) i coraz bardziej malejącą prędkość.