Widok
Próbowano wcisnąć niedopasowane rowery
Wybrałem się tam celem pomocy w zakupie dwóch rowerów w łącznej cenie ok 6 tyś zł. Czyli całkiem przyzwoitych. Początkowo stałem z boku i przysłuchiwałem się monologowi sprzedawcy jakim uraczył kupujących. Po pierwsze: laik rowerowy zupełnie nie rozumie wypowiadanych słów. Po drugie: próbował wcisnąć rowery całkowicie niedopasowane do wzrostu przyszłych bikerów, a do wyglądało to na to że chciał się tych rowerów pozbyć. Dopiero jak włączyłem się do rozmowy, zmieniła się gadka. Niestety niesmak był na tyle duży, że skorzystałem z tego sklepu tylko raz bo tylko tam mieli olej do amorów.
Fakt że jest przyzwoity wybór osprzętu, a także można się tam ubrać.
Fakt że jest przyzwoity wybór osprzętu, a także można się tam ubrać.
Moja ocena
Wysepka S.C.
kategoria: Sklepy i serwisy rowerowe
obsługa: 1
asortyment: 5
jakość usług: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
3.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Prosimy o konkrety...Klient który wchodzi do sklepu i przysłuchuje sie rozmowie nie zawsze zna jej początek a demonstrowane rowery nie zawsze wystawione są we wszystkich rozmiarach. Gdy klient wybierze już model przechodzi się do wyboru rozmiaru ramy, którą dopasowuje sie indywidualnie. Nalezy tu tez wziąść pod uwagę np wielkość amortyzatora która również wpływa na geometrię roweru oraz indywidualne preferencje klienta. Co do opisu produktu staramy sie jak najbardziej starannie opisac towar zawsze prosto i dokładnie. Jesli klient nie ufa opini sprzedawcy niech sam doradzi znajomym...