Widok
Profesjonalizm w każdym calu
Mam 56 lata i świadomość, że w moim wieku coraz trudniej o postępy w
nauce języka obcego. Od zawsze marzyłam o umiejętności posługiwania się językiem angielskim i wielokrotnie podejmowałam próby nauki języka poprzez kursy internetowe, zajęcia w ramach projektów europejskich, naukę
indywidualną oraz szkołę j. angielskiego Speak Up w Gdyni.
Niestety, szło jak „po grudzie”, bez zapału i entuzjazmu….., bez
pochwał i mobilizacji…. pomyślałam, że czas się poddać i dać sobie
spokój z marzeniami.
Jednak spotkałam na mojej drodze prawdziwą pasjonatkę i profesjonalistkę w nauczaniu języka angielskiego. Sylwia, jak nikt inny, potrafi dopasować swoje metody nauczania do możliwości i potrzeb indywidualnych każdego ucznia. Ma w sobie ogromne pokłady cierpliwości, opanowania, życzliwości i ciepła. Jej zajęcia są bardzo różnorodne, nigdy nie ma nudy i rutyny.
Gorąco polecam!
Małgorzata Lubowiecka
nauce języka obcego. Od zawsze marzyłam o umiejętności posługiwania się językiem angielskim i wielokrotnie podejmowałam próby nauki języka poprzez kursy internetowe, zajęcia w ramach projektów europejskich, naukę
indywidualną oraz szkołę j. angielskiego Speak Up w Gdyni.
Niestety, szło jak „po grudzie”, bez zapału i entuzjazmu….., bez
pochwał i mobilizacji…. pomyślałam, że czas się poddać i dać sobie
spokój z marzeniami.
Jednak spotkałam na mojej drodze prawdziwą pasjonatkę i profesjonalistkę w nauczaniu języka angielskiego. Sylwia, jak nikt inny, potrafi dopasować swoje metody nauczania do możliwości i potrzeb indywidualnych każdego ucznia. Ma w sobie ogromne pokłady cierpliwości, opanowania, życzliwości i ciepła. Jej zajęcia są bardzo różnorodne, nigdy nie ma nudy i rutyny.
Gorąco polecam!
Małgorzata Lubowiecka
Moja ocena
Xenon School
kategoria: Szkoły językowe
obsługa: 6
oferta: 5
poziom nauczania: 5
wyposażenie: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.3