Witam wszystkich zainteresowanych oraz szukających firmy do wykonczenia mieszkania. Mam nadzieję, że moja opinia komuś pomoże gdyż ja sama długo szukałam firmy, która wykończy moje nowo zakupione mieszkanie. Przyznam że to nie mój pierwszy remont w mieszkaniu i przerabialam już nie jedną ekipę remontowe i niestety przy zakupie nowego mieszkania bałam się jak to będzie ale znalazłam firmę Peak Development a raczej dostałam kontakt od znajomych. Muszę powiedzieć że już na pierwszym spotkaniu właściciel firmy Pan Przemek zrobił na mnie niesamowite wrażenie swoim podejściem, zaangażowaniem oraz liczba pomysłów na wykończenie mojego mieszkania. Skorzystałam z jednego z pakietów wykończenia pod klucz, które w/w firma oferuje i muszę powiedzieć że jestem zachwycona! Po pierwsze mimo napięty harmonogram terminiw bardzo szybko zaczęli u mnie remont po drugie mieszkanie odebrałam gotowe już po 3 tygodniach co mnie na prawdę miło zaskoczylo ale najważniejsza dla mnie jest jakość prac do której nie miałam żadnych zastrzeżeń. Sama tak na prawdę nie wiedziałam do końca jak ma wyglądać moje mieszkanie dla tego zdałam się na pomysły Pana Przemka i wyszło super!!! Jeszcze raz dziękuję i polecam!