Widok
Profesjonalnie i pięknie
Jestem spoza Gdańska, nie miałam rekomendacji dla wizażu, ale od czego jest internet? Intuicyjnie próbowałam wyszukać ofertę, która spełni moje oczekiwania, zaintryguje ;) i trafiłam na stronę www.annakardzis.pl. Strona pięknie przygotowana, wszystkie konieczne, interesujące informacje dostępne, przede wszystkim jest cennik, w tle nastrojowa, przyjemna muzyka, dodatkowy kontakt, @ można wysłać bezpośrednio z portala, szybka, konkretna odpowiedź, otwartość na dostosowanie się do moich potrzeb :D. Zajmuję się jakością obsługi klienta i to co otrzymałam zasługuje na wysoką ocenę. PEŁEN PROFESJONALIZM w przygotowaniu i zaoferowaniu swoich usług. A makijaż? Piękny (ja czułam się fantastycznie, upiększał, odmładzał, wszyscy wokół podziwiali), trwały (miałam go całą dobę, bez skazy i nie "spłynął", a "szalałam" do rana), nie uczulał, a jestem alergikiem. Tak naprawdę nie mam nic na minus :). POLECAM! ps. I Pani wizażystka piękna, zadbana, profesjonalna i dokładnie wygląda tak, jak na swojej stronie :D. Powodzenia Pani Aniu :) i na pewno skorzystam kolejny raz, gdy będę w Gdańsku :).
Moja ocena
Anna Kardzis
kategoria: Wizażyści, styliści
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6