Widok

Profesjonalnie, rzetelnie i szybko

Aleksandra Frąckowska Mirosław Kulesz Temat dostępny też na forum:
Chciałbym polecić tę kancelarię notarialną.
Przeszlo miesiąca próbowałem załatwić sprawę poświadczenia dziedziczenia u notariusza w centrum Gdańska. Złożyłem 5 wizyt w kancelarii. Notariusza nie widziałem na oczy a sprawą zajmowała się pani asystent. Co wizyta okazywało się, że pani notariusz potrzebuje nowego, kolejnego dokumentu z urzędu stanu cywilnego ( tam byłem czterokrotnie). Zmiana przepisów w sprawie ksiąg wieczystych przesunęła sprawe o kolejnych 8 dni. To bylo dla mnie za wiele.
Szczęśliwym trafem znalazłem się w siedzibie kancelarii "Notariusze Janina Tyszer Aleksandra Frąckowska" we Wrzeszczu. Pierwszą rozmowę odbyłem z rzeczowym panem asystentem. Po godzinie pani notariusz znalazła czas na przejrzenie dokumentów i ustalenie daty rozprawy (w ciągu 2 dni).
Na koniec przy dokonywaniu płatności kolejna pozytywna niespodzianka. Opłata była dwukrotnie niższa niż u pierwszego notariusza.
Z czystym sumieniem mogę polecić tę kancelarię notarialną.
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

NIEProfesjonalnie, NIErzetelnie i faktycznie szybko ...

Z wielka przykrością, ale NIE mogę zgodzić się z przedmówcą i polecić ww. kancelarii... Pani notariusz nie była łaskawa zapoznać się z dokumentacja, co oświadczyła wprost, w dokumentacji było szereg błędów poczynając od literówek, numeracji a kończąc na kwestiach zgodności z właściwą ustawa ... Co więcej pani notariusz nie znalazła czasu na odczytanie dokumentu i tu zgadzam się z szanownym przedmówcą sprawa odbyła się bardzo szybko, prawie jak podczas podpisywania pożyczki 15 minutowej, choć nie wiem czy to powód do zadowolenia, bo chyba chodzi o jakość i rzetelność ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry