Z usług Pani Magdy skorzystałem, gdyż polecił mi ją mój przyjaciel - również przedsiębiorca. Od 7 lat prowadzę firmę i zatrudniam prawie 30 osób. Od pewnego czasu zauważyłem, że nie radzę sobie z pracą i nie jestem już tak efektywny w tym co robię. Ponadto zespół ludzi, których zatrudniam znacząco się powiększył w ciągu ostatnich trzech lat co świadczy o tym, że firma się rozwinęła, ale jednocześnie atmosfera się trochę zepsuła. Zaczęły się tworzyć podgrupy, plotki co przełożyło się na jakość usług świadczonych przez moich pracowników. Jestem bardzo zapracowanym człowiekiem i na prawdę nie miałem już siły zajmować się konfliktami między ludźmi, których zatrudniam. Do tego doszło moje poczucie wyczerpania psychicznego. Cały czas byłem ospały, czułem się przygnębiony i znerwicowany. Firma dalej prosperowała dobrze, ale wiedziałem, że jeśli nic nie zrobię, to dobra passa w końcu się skończy. Dlatego kontakt do Pani Magdy spadł mi dosłownie jak z nieba. Pani Magda jest profesjonalistką w każdym znaczeniu tego słowa. Pomogła mi rozwiązać powyższe problemy i nie żyję już w napięciu. Ps. Pani Magdo referencje w formie papierowej już się piszą :) Będę Panią polecać :)